Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Състезание по риболов в Асеновград

Асеновград е домакин на международно състезание по речен спинингов риболов на пъстърва. В надпреварата ще участват общо 40 рибари, като освен българи ще се включат и състезатели от Сърбия и Молдова.

Заради турнира е зарибено пространството на река Чая между Пешеходния мост и моста до паметника на цар Иван Асен ІІ.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Борисов води листата на ГЕРБ в Пловдив, втора е проф. Дженева

ГЕРБ регистрира в края на деня листата си за парламентарните избори в Пловдив.  Водач е лидерът на партията Бойко Борисов.  За нас е чест и отговорност, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е водач на пловдивската листа. В нея има знакови лица на ГЕРБ, представители на местната партийна организация, експерти с авторитет в своите области,..

публикувано на 02.05.24 в 18:28

Хлапета от Шекера просят пари и заплашват на паркинга на КАТ

Установиха децата от пловдивската Шекер махала, които заляха със синя боя автомобила на млада жена, след като отказала да им даде пари. Полицаи от Трето Районно управление са извършили проверка на място след публикации в пловдивски медии и социалните мрежи. На видеоклипа се вижда как на паркинг в близост то „Пътна полиция“ няколко деца са..

публикувано на 02.05.24 в 16:14

Поклон и смирение на Оборище пред първите народни представители

Хиляди българи се включиха в националното поклонение в историческата местност "Оборище", където през април 1876 година е учредено Първото българско велико народно събрание и делегатите вземат решение да бъде обявено Априлското въстание. В тържественото си слово пред присъстващите заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова припомни..

публикувано на 02.05.24 в 13:51

Дядо Николай боядисва яйца с деца в "Света Марина"

Над сто деца от пловдивските училища и детски градини боядисваха червени яйца в двора на митрополитския храм „Света Марина“ в Пловдив. Пловдивският митрополит Николай поздрави малките си гости, разказа им библейската история, защото на Велики четвъртък се боядисват яйцата в червено, а след това боядиса първо червено яйце и с него помаза всяко..

обновено на 02.05.24 в 13:46

Да помогнем на седемгодишния Ицко от Пловдив

В навечерието на най-светлите християнски празници, Доброволно формирование „Пловдив 112“ започна кампания за набиране на средства за лечение на детето на един от доброволците от формированието и отправя зов за помощ към всички хора с големи сърца. "Ицко е на седем и води своята ежедневна битка за нормален живот. Той е диагностициран с детски аутизъм,..

публикувано на 02.05.24 в 13:45