Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

T.A.N.K.E.R, среща култура и бизнес в Пловдив

В епоха, където глобалната взаимосвързаност е от съществено значение, Екипаж с гордост обявява първото издание на T.A.N.K.E.R, уникално нетуъркинг събитие, което съчетава нишките на бизнеса и културата.

Събитието ще се проведе на 24.04.2024 в Дом на Младоженеца - Пловдив от 19 ч. и обещава да бъде точка на сблъсък за лидери от индустрията, културни оператори и визии за бъдещето.

Разнообразни гледни точки, безгранични възможности

В основата на T.A.N.K.E.R. стои ангажиментът да се създадат значими връзки между индустриите и културния сектор. Участниците ще имат възможност да се ангажират в динамични дискусии, да изследват нови бизнес възможности и да създадат партньорства, които да спомогнат за по-добра симбиоза между двете неразривно свързани сфери.

Богата палитра от изживявания

От интерактивни панелни дискусии с участието на значими личности от бизнеса и културата до поглъщащи културни преживявания, които представят богатството на нашата общност, T.A.N.K.E.R предлага богата палитра от изживявания, предназначени да вдъхновят и просветят.

Ключови моменти:

Теми на фокус, разгърнати от знакови за сектора личности:

- Корпоративна социална отговорност

- Развитие на работодателска марка

- Публично-частни партньорства

- Зелено и устойчиво управление

Възможности за Мрежови контакти

Независимо дали търсите потенциални партньори за следващото си начинание или просто искате да разширите професионалната си мрежа, основната цел на T.A.N.K.E.R е да предостави идеалната платформа за контактуване между хора с подобни интереси.

Две палуби за общуване

Бар "спасителен пояс" и хора-котви: нашите гости лидери на мнение.

Защо в Дома на младоженците ли? - Избрахме го като символ на стабилни партньорски отношения.

Ще ви чакаме на палубата, за да поемем през дълбоки води и високи вълни 🌊 към ново ниво на събитийната среда в града!

Партньори на събитието са: Фондация "Пловдив 2019" и Сдружение "Клъстер Тракия икономическа зона"

Заявки за участие се приемат чрез контактната ни форма - https://ekipage.eu/tanker2024/

*Събитието е с ограничен капацитет и ще има подбор на желаещите за участие, за да са съобразени присъстващите с концепцията.

За ЕКИПАЖ

ЕКИПАЖ е компания за 360-градусово обслужване на събития, културна дейност, проекти и собствени продукции, създадена през 2023 г. в Пловдив.

За медийни запитвания, моля, свържете се с Никола Николов - nikolov@postkultura.com

+35988010197


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

"Срещи" на 4 май

РАДИО ПЛОВДИВ, СЪБОТА 4 МАЙ-МАЛКО СЛЕД 9 Ч "СРЕЩИ" Толстой го е казал: "Не в силата е Бог, а в истината." В утрото преди ВЪЗКРЕСЕНИЕ с отец Радослав Паскалев припомняме някои истини, които УВИ- днес занемаряваме. За оправдание казваме-той, ЖИВОТЪТ се оказва една трудна хореография...

обновено на 04.05.24 в 11:21

В "Срещите" - за смисъла и символиката на Разпети петък

На Разпети петък в "Срещите" ще говорим за смисъла и сомволиката на най-тъжния за християните ден.  Наш събеседник е п роф. Владимир Градев.  И като големия Георги Марков, и ние питаме: "Защо дяволът никога не е бил разпъван на кръста?".  Отговорът на писателя е, "защото дяволът живее в нас и с нас", нали е така? Слушайте,..

обновено на 03.05.24 в 11:45

"Памет за поета Вазкен Наблантян" в Балабановата къща

Възпоменателна литературна вечер, посветена на поета Вазкен Налбантян, ще се проведе тази вечер от 18 ч. в Балабановата къща.   Близки, приятели и почитатели на поета ще разкажат свои спомени и ще го споменат с негови стихове. Проявата е организирана от Дружеството на пловдивските писатели. Вазкен Налбантян ни напусна внезапно..

публикувано на 03.05.24 в 07:54

Димитър Стоянов с дебютна стихосбирка в Пловдив

Тази вечер от 19.30 часа , в уютното пространство на „Георги Бенковски“ 50, в Капана, младият асеновградски творец и актьор, от театър „Арте” при НЧ „Родолюбие”, представя сборника „Април“. Поезията и театърът съжителстват безпроблемно в сърцето и душата на Димитър Стоянов, за когото лириката и стихотворната форма са най-добрият начин..

обновено на 02.05.24 в 16:07

Деца шарят яйца пред община Пловдив

Продължава празничната програма на община Пловдив за Великденските празници.  Днес ще има Великденската творческа работилница за деца, с участието на ученици и преподаватели от Национална гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив и възпитаници на Пловдивската духовна семинария „Св.св. Кирил и Методий“.  Всички желаещи могат  да украсят..

публикувано на 02.05.24 в 07:56