Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слушайте плейофа "Черно море" - Локо пряко по Радио Пловдив

"Локомотив" с тежко гостуване във Варна
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е гост на Черно море (Варна) в първи мач от плейофите в първата шестица. Двубоят е от 20:15 часа тази вечер на стадион “Тича”.

„Черно-белите“ проведоха последното си занимание на централния терен. Наказан за срещата е единствено Хорхе Сегура. Йоан Баи и Калоян Костов пропускат мача заради контузии. Евандро тренира през седмицата с отбора, но треньорският щаб прецени да не включва бразилеца в групата.

Локо заема четвъртото място с актив от 55 точки, на една пред Левски и ще се постарае да дръпне в битката за евротурнирите, докато Черно море (62) ще иска да се доближи до втория ЦСКА (66).

Главен рефер на мача е Ивайло Стоянов 


По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Елена Родимова

Динамиката на съвременните връзки и взаимоотношения

Съвременните връзки и взаимоотношения са една от най-коментираните теми в съвременното общество. Те претърпяха значителни промени в резултат на развитието на технологиите, както и на редица социални и културни трансформации. В този контекст, съвременната култура на срещите може да се превърне в истинско изпитание както за по-младите,..

обновено на 13.05.24 в 18:49

Как Кръстьо Пънев- Къната стана първият български китарист, подгрявал Deep Purple

...Как се случи така, че си  подгрявал Deep Purple? -Това е интересна история, между другото. Аз тогава бях в Гърция. Преподавах и свирех. Свирех с пет групи с различни инструменти. С едните свирех акордеон, с други китара и така нататък. Един ден, както си преподавам уроци в училището, секретарката  вика търси те Валентин Бенков. Това беше..

публикувано на 13.05.24 в 17:45

Шампионският отбор на Локо се завръща на "Лаута"

Шампионският отбор на Локомотив (Пловдив) ще бъде специален гост на предстоящата домакинска среща с Левски в събота, съобщиха от клуба. Поводът е 20 години от спечелването на титлата. Редица футболисти от този исторически сезон за “черно-белите”, предвождани от Едуард Ераносян, ще се завърнат отново на “Лаута”. Те ще бъдат уважени и бурно аплодирани..

публикувано на 13.05.24 в 16:47
Александра Начева

Александра Начева се завърна, спечели Купа "Пловдив"

Александра Начева се завърна на пистата с победа след лечение на контузия. 22-годишната Начева от СКЛА "Ботев" (Пловдив" спечели първото място на троен скок с резултат от 14.01 метра на турнира за Купа  "Пловдив", който се проведе на едноименния стадион. Това е първо състезание за лекоатлетката след близо 12 месеца отсъствие заради травма.  Александра..

публикувано на 13.05.24 в 11:55

Вяра Панталеева открива доброто и “През 100 земи”

  Вяра Панталеева гостува в предаването “Споделено”, за да представи песента “През 100 земи”. Почти толкова дълъг път изминава и до случването на своята музикална книга “Рая и Буболечките”. “Това е песен, която Чавдар Цолов прави преди години. Мистерията заложена в мелодията много ми хареса. А текстът е за любовта в една висша форма. Онази..

публикувано на 13.05.24 в 10:26