Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Селяни от Боянци пребиха жестоко свой съсед

2
Снимка: Снимката е илюстративна

Участник в сбиване в село Боянци е в болница с опасност за живота. Около 21.30 ч. снощи асеновградски  полицаи се отзовали на сигнал за помощ заради  възникнала пиянска свада в покрайнините на селото. 

След  намесата им саморазправата между няколко съседи е прекратена. С линейка в пловдивска болница е транспортиран единият от мъжете, на 48 години, получил сериозна рана по  главата. Като заподозрени за побоя над него ареста са задържани шестима от селото, сред които и двама непълнолетни.

Криминално проявен пловдивчанин се озова в полицейския арест за поредно посегателство. 49-годишният мъж е отведен във Второ РУ, след събрани доказателства, че миналата седмица задигнал чужд велосипед на ул. „Гладстон“ в областния град. Пред разследващите извършителят направил самопризнания. Работата по документиране на случая продължава. 


По публикацията работи: Севдалин Палаузов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Голямо количество от радиоактивния метал америций е открито в Пловдив

Голямо количество от изключително скъпия метал америций е открито при секретна операция на Окръжната прокуратура в Пловдив, МВР и държавна агенция „Национална сигурност". Америцият е вид изотоп, който се съхранява при специални условия заради неговото йонизиращо лъчение. Металът е изключително скъп и според източници на БНТ е открит и иззет от къща в..

обновено на 20.09.24 в 11:51

Членовете на СИК от квотата на ДПС ще бъдат разпределени служебно

Напрежение между представителите на фракциите в ДПС възникна при консултациите за разпределението на членовете на СИК в Пловдив- град. Причината е, че от ДПС - Ново начало на Делян Пеевски  и от Алиансът за права и свободи, лоялни на Ахмед Доган предложиха по 459 членове. Това е недопустимо, защото разпределението на база на миналите избори дава..

публикувано на 20.09.24 в 11:27

"Водопада фест" с кулинарно шоу и базар започва в Карлово

Истинска кулинарна фиеста ще има този уикенд в Карлово.  В града идват кметовете на Созопол и Тутракан, за да представят ястия от морски и речни дарове. Кулинарното шоу е част от базар на занаятите и на храните и напитките, подготвен за второто издание на Водопада фест. Проявите започват тази вечер с концерт на ансамбъл „Българе“ на площад „20..

публикувано на 20.09.24 в 09:21

В Хисаря започва съборът "Хайдут Генчо"

За поредна година от 20 до 22 септември в хисарския квартал Момина баня ще се проведе съборът „Хайдут Генчо 2024“. Организатори са общината в курортния град и Сдружение Наследство Хисаря.  Официалното откриване е тази вечер от 18:30 ч. В рамките на събора утре вечер (21 септември), ще се проведе възстановка "Хайдут Генчо". След възстановката..

публикувано на 20.09.24 в 08:25

Започват консултациите за състава на СИК за вота на 27 октомври

Консултации за състава на секционните избирателни комисии за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври ще се проведат днес в Пловдив. Консултациите ще се проведат от 11.00 часа в сградата на Община Пловдив, пл. „Стефан Стамболов” № 1, Заседателна зала – 2 етаж.

публикувано на 20.09.24 в 08:20