Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Локомотив" и "Хебър" с равенство 3:3

Локо - "Хебър" 3:3
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

"Хебър" измъкна точка при гостуването си на "Локомотив" (Пловдив) в мач от 12-ия кръг на Първа лига. Гостите се добраха до равенството с два гола в добавено време.

Така тимът на треньора Любослав Пенев остана на шесто място във временното класиране с актив от 12 точки, а "Хебър" e 14-и с пет пункта.

Срещата започна отлично за гостите от Пазарджик. В третата минута Ивайло Иванов извърши нарушение около дъгата на наказателното поле. Той събори Макни, за което получи жълт картон от съдията. С изпълнението на фаула се нагърби Душан Вукович, който прехвърли стената и с помощта на горната греда отбеляза красив гол.

"Черно-белите" обаче намериха начин да се върнат много скоро в срещата, след като Ангел Лясков намери перфектно Жулиен Лами с диагонален пас, който успя да си овладее топката, след което да я запрати в мрежата. Минути по-късно попадение на Владимир Медред бе отменено поради засада и след намеса на ВАР.

В 33-ата минута обратът все пак беше факт, а в основата на гола и този път бе националът Ангел Лясков. Крайният защитник успя пресече опит за изнасяне на топката на съперника, след което да намери капитана на тима Димитър Илиев, чийто удар впоследствие не остави шанс на Петър Дебърлиев.

До края на полувремето "смърфовете" държаха инициативата и не допуснаха положения пред вратата на Томов.

Интригата сякаш приключи в началото на втората част, когато в ролята на асистент се превърна именно Илиев, намерил Лами, чийто силен изстрел отново намери целта.

Минута след появата си в игра попадение на Мартин Петков не бе признато заради засада.

В първата минута на добавеното време "Хебър" намали изоставането си и направи доста интересни заключителните минути на срещата. Калоян Кръстев беше забравен от защитата на домакините и с точен удар по земята преодоля Томов.

"Локомотив" можеше да сложи точка на спора след бърза контраатака, при която Камдем излезе срещу Дебърлиев, но стреля право във вратаря. Вместо това "Хебър" организира контра. Набил Макни проби, влезе в наказателното поле и с мощен удар преодоля Томов за крайното 3:3.


По публикацията работи: Йордан Данчев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Гришо и Ноле в

Гришо и Ноле сътвориха невиждано шоу в "Арена София"

Григор Димитров и Новак Джокович сътвориха незабравимо шоу пред 12 500 зрители в "Арена София" снощи. Двамата се изправиха един срещу друг в демонстративен двубой. Победата грабна българинът с 6:4, 2:6, 10:6. Феновете се насладиха на тенис от най-високо ниво. Не лисваха и забавни моменти и много усмивки по трибуните. В залата бяха легендарните..

публикувано на 18.09.24 в 07:20
Тодор Неделев и бременната Анита

Тодор Неделев стана баща на момиче

Халфът на "Лудогорец" и бивш капитан на "Ботев" Пловдив (Тодор Неделев) вече е горд татко на момиче. Неговата половинка Анита го дари днес с дъщеря, която щастливите родители кръстиха Елиа. Бебето е в отлично здравословно състояние и с перфектни мерки - 3,6 кг. тегло и 50 см. височина. Анита и Тодор изказват благодарност на д-р Светлана Петрова,..

публикувано на 17.09.24 в 16:51
ЦСКА (София) с класика в

ЦСКА с 3:0 като гост на Локомотив (Сф)

ЦСКА победи "Локомотив" (София) с 3:0 като гост в мач от изтегления 12-и кръг в Първа лига. На стадиона в квартал "Надежда" "червените" стигнаха до първи успех под ръководството на Александър Томаш и го направиха при завръщането на верните си привърженици. Клубът бе наказан заради ексцесиите в баража с ЦСКА 1948 в края на миналия сезон. Томаш, който в..

публикувано на 17.09.24 в 09:39
Янаки Милев

Милев обърна Аревало и осигури победа за България над Салвадор

Янаки Милев спаси три мачбола и България се наложи над Салвадор с 3:2 победи за Купа „Дейвис“ България постигна много трудна, но изключително сладка победа над Салвадор с 3:2 успеха в мач от Световна група II за Купа „Дейвис“. В последната среща на сингъл Янаки Милев спаси три мачбола и победи с 2:6, 6:1, 7:6(6) Марсело Аревало (шампион в мъжките двойки..

публикувано на 16.09.24 в 16:42
Дъжд прекъсна мача на Радулов снощи

Илиян Радулов довърши Фуентес, България - Салвадор 2:2

Дебютантът Илиян Радулов доигра по перфектен начин мача си срещу Хуан Карлос Фуентес и го победи с 6:1, 6:2, като по този начин България изравни резултата срещу Салвадор на 2:2 успеха. Срещата от Световна група II за Купа "Дейвис" бе подновена на кортовете на ТК "Локомотив" (Пловдив) след като снощи дъждът прекрати двубоя само гейм преди окончателната..

публикувано на 16.09.24 в 13:36