Рудбокс

Снимка

„Рудбокс” е предаване на Радио Пловдив, в което ви представяме всяка сряда от 20:00 часа най-новите сингли от българските изпълнители и групи и новини от българската музикална сцена. Няма да пропускаме и най-новите албум на нашите БГ звезди.
В рубриката Retro Music Box ще слушате позабравени хитове на групи и изпълнители от Европа и цял свят. 


Etno music Box и Film Box пък са рубриките, в който ще чуете най-новото от етно сцената и ще слушате много музка от любими филми, които вече сме гледали на голям екран.


Euro Music Box е рубриката, в която ще предложим нова музика от стария континент, като по този начин ще си сверяваме часовниците с другите европейски държави. 


Във втория час на предаването, от 21:00 часа, ви очаква и класацията Rudebox BG Top 10, където ще разберете как се „движат” най-новите парчета от музикалната сцена в България. В този час ще пътуваме и назад във времето, за да си припомним български хитове били на върха преди 10 години.


Всичко това е „Рудбокс” всяка сряда от 20:00-22:00 часа.

Водещ: Милко Петров“No time to play” е заглавието на дебютния албум на пловдивската група Free Style

Пловдивската група Free Style представи пред журналисти своя дебютен албум със заглавие "No Time To Play", както и видеото към едноимения пилотен сингъл. Премиерата на албума в Пловдивя е този петък 24 февруари 2012, от 22.00 часа, в "Петното на..

публикувано на 23.02.12 в 15:36