Украйна отбелязва 20 години Ннезависимост с изложба в Радио Пловдив

Изложба с детски рисунки от Украйна, посветени на 20-тата годишнина от независимоста на страната, ще бъде открита на 06.09.2011г. от 18 часа в Културния център на Радио Пловдив. Картините, подредени в експозицията от галярия „Бяла зона”, са участвали в..

публикувано на 03.09.11 в 12:26

Лекарският съюз награди Радио Пловдив за обективни и професионални новини

Лекарският съюз награди екипа на БНР-Радио Пловдив за обективно отразявяне на работа на лекарите от УМБАЛ "Свети Георги" след трагичната катастрофа с автобуса на АМ "Тракия", при която загинаха осем души. Информационният екипът на Радио Пловдив получи..

публикувано на 27.06.11 в 15:28

Младен Влашки с награда "Хр.Г. Данов" за литературна критика в предаването на Радио Пловдив за книги "Преге"

Носител на голямата награда "Христо Г. Данов" тази година е писателят Стефан Цанев. Призът за литература се присъжда на пловдивския писател Недялко Славов за книгата му "Фаустино". Литературният критик и университетски препода......вател Младен..

публикувано на 03.06.11 в 18:30

"Преге" пред публика, гостува критическият квартет на списание "Страница"

В рамките на фестивала на книгата "Пловдив чете" критическият квартет на списание „Страница“ ще гостува в предаването за книги на Радио Пловдив „Преге“, което ще се излъчи пред публика от Първо студио на Радио Пловдив. Водещият Младен Влашки,..

публикувано на 01.06.11 в 12:20

Благотворителна изложба с детски рисунки в Културния център на Радио Пловдив

"Да помогнем на Амелия"- така се нарича благотворителната изложба на детски рисунки, която ще бъде открита в Културния център на Радио Пловдив. Експозицията ще бъде подредена от галерия "Резонанс", като парите от откупките на детските рисунки ще отидат..

публикувано на 01.06.11 в 11:58

Виж и чуй радио Пловдив "на живо"

Радио Пловдив изнесе за два дни студиото си на открито и така участва във Фестивала „Улица Отец Паисий”. Три предавания на радиото бяха водени пред очите на посетителите на празника за успоредна градска култура "Препокриване". В предаването... за света..

публикувано на 30.05.11 в 15:19

Благотворителна изложба "Да помогнем на Амелия" в Културния център на Радио Пловдив

"Да помогнем на Амелия"- така се нарича благотворителната изложба на детски рисунки, която ще бъде открита в Деня на детето 1 юни в Културния център на Радио Пловдив. Експозицията ще бъде подредена от галерия "Резонанс", като парите от откупките на..

публикувано на 18.05.11 в 12:23

"Отново заедно" в Радио Пловдив

„ОТНОВО ЗАЕДНО” се казва изложбата на Румен Читов, Иван Стойчев, Любомир Вутов и Александър Димитров, която галерия "Бяла зона" представя в Културен център "РАДИО ПЛОВДИВ". Откриването е от 18 часа тази вечер, 12.05.2011г. Творбите ще бъдат експонирани..

публикувано на 12.05.11 в 11:10

Чуй и виж Радио Пловдив "на живо" в "ПрЕпокриване" - уикенд фестивал на улица "Отец Паисий"

Радио Пловдив мести студиото си на улица „Отец Паисий” за уикенд фестивала "Препокриване" на 28 и 29 май. Слушай и...виж „на живо” как Тома Спространов, Младен Влашки и Мишо Гръблев водят своите предавания. Гледай и участвай в тях ... Два дни, седем..

публикувано на 09.05.11 в 13:02