Предавания

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

обновено на 09.08.22 в 15:43

Нагорещен "Следобед с Едит"

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Шансове и зависимости - "Точно днес"

От сериозните намерения за съставяне на редовен кабинет с мандата на БСП до отказа от реализирането на мандата часовникът отмерва време, в което заложените мини в коалиционната задруга можат да я разрушат завинаги, отпращайки я в историческо забвение...

публикувано на 19.07.22 в 16:35

"В Света на Музиката" със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 🎼 Лятното национално турне на Плевенска Филхармония вече започна, а датата за грандиозния концерт в Пловдив наближава! 🎵 "В света на музиката", събира на сцената трима забележителни артисти, които се радват на бляскава..

публикувано на 19.07.22 в 13:00

"Вход свободен" от билото на лятото

Двеста дни от началото на годината са в кошчето на календара. На 19 юли сме се докатерили до билото на лятото и ако не сме изразходвали полагаемата си отпуска, нетърпеливо броим дните до нейното начало. Закъснялата жега колебливо настъпва и започва да..

публикувано на 19.07.22 в 09:05

За политическите не/известни „Точно днес“

Президентът Румен Радев връчи третия проучвателен мандат на БСП. Възможно ли е правителство в рамките на това Народно събрание? Отговорите търсим в утрото на 19 юли, ето какво ще чуете: Има ли капацитет БСП да обедини политическите партии в..

обновено на 18.07.22 в 16:40

Весел понеделник със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💗 Лято е, топло е, мислим си за морския бряг и за какво друго да ви говоря в сезона на отпуските, освен за почивки? 🏖 В понеделник ви приканвам да помечтаем заедно за уикенда.☀ Предлагам ви няколко китни черноморски селца, в които ще..

публикувано на 18.07.22 в 13:00

"Вход свободен" - късен старт на деня

Как да се предпазим в жегите и как да бъдем в кондиция? Тези и други въпроси разглеждаме днес.  Покана за красива изложба "Икебана и земята на Слънцето", ще отправи Мирослава Иванова-Хосен, икебана артист и преподавател трета степен. В рубриката ни..

публикувано на 18.07.22 в 09:30

„Точно днес“ на 18 юли – с почит към Апостола и въпроси за нашето днес и утре

Седмицата започва  с отбелязване на 185 години от рождението на Апостола на свободата. За делото и заветите на Васил Левски ще говорим и днес и отново ще се питаме - къде сбъркахме и защо все още се лутаме по пътя. -Ще бъдем в Карлово с..

публикувано на 17.07.22 в 12:26
Националният треньор на България по Винг Чун, майстор Станислав Багалев, проведе семинар-изпит в Монтана

Избрани срещи от Клуб "Неделя"

Днес в предаването излъчваме отново срещите с двама забележителни съграждани. Единият е Наско Начев- ротарианец и главен гуверньор на дистрикт България, както и първият мъж говорител в БНТ- Пловдив. Вторият е  един  от най- авторитетните в  Европа..

публикувано на 17.07.22 в 12:00

Неделни маршрути с „Шейкър“

В третия ден от горещниците, денят на Св. Марина, ни гостува психотелесният психотерапевт Кремена Станилова. С нея говорим за това, как да превърнем кризите в пробиви, уязвимостта и смелостта, двете страни на една монета и за агресията като..

публикувано на 16.07.22 в 17:05

„Алтер его” - летен радио-благолаж

В разгара на лятото „Алтер его“ умело избягва любимите си сериозни теми, които разработва с усмивка. Така де, има време за всичко, а юли е призван да ни осигури пространство за отдих и разтуха.  По тази причина екип „3.14“ ви предлага ведри усмивки..

обновено на 16.07.22 в 10:13