Предавания

„Точно днес“ – начало на новата седмица

В понеделник сутрин с темите от деня и седмицата, която ни отвежда до поредните избори за ново Народно събрание на 2 октомври. -   Каква е подготовката в Пловдив и региона и координацията между различните институции, ангажирани с изборния процес?..

публикувано на 25.09.22 в 16:32
Николай Илчевски

Клуб "Неделя" в сезона на урожая

Днес писателят Николай Илчевски гостува в предаването, за да ни разкаже как един творец продава плодовете на труда си сам, защото такъв  е изборът му. Ще чуем лично от него за неспирните  му пътувания из цяла България, за безбройните срещи с неговите..

публикувано на 25.09.22 в 12:00

Есенно с „Шейкър“

Две са основните ни теми, тази неделя. Говорим за нова книга, която ще излезе до няколко дни. Става дума за „Випасана - медитативна техника за осъзнатост“ на д-р Балекар, директор на колежа към Института „Кайвалядама“ в Индия. Албена Паралингова..

обновено на 24.09.22 в 17:16

Красимир Ангелов в "Добро утро, ден!"

С Красимир Ангелов започна новият сезон на поредицата „Добро утро, ден!“ след ваканцията. В училище „Алеко Константинов“ все още са неговите стъпки на директор. Професионалeн път, с който той формално се раздели миналата седмица. Но и капка тъга..

обновено на 23.09.22 в 16:51

"Ден след ден" в първия есенен ден

В този час започва консултативна среща при президента Румен Радев, на която ще бъдат обсъдени последиците за сигурността, икономиката и социалната  сфера от ескалацията на войната в Украйна. Това се случва 2 дни, след като руският президент..

публикувано на 23.09.22 в 14:30

Есенен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🙋‍♀️ Днешният ден е като във вакуум - уж е петък, но за повечето от вас вероятно е и почивен! 😁 Надявам се, че сте се отдали на заслужена разтуха, но дори и да сте на работа - спокойно! 🙈 С вас съм! 😻 Приготвила съм ви чудна музикална..

публикувано на 23.09.22 в 13:00

"Вход свободен" - последен делник

Първият ден на есента ни носи усещане за уют и хармония! Споделяме емоциите и се надяваме този богат и красив сезон да ни докосне с щедрост и повече слънчеви дни! Слънчеви, цветни и талантливи са гостите ни днес - Аделина Васева и Деси Заваринова, които..

публикувано на 23.09.22 в 09:30

Есенни пейзажи и посоки „Точно днес“

Красотата на първите есенни дни не може да заглуши актуалните въпроси, които стоят на дневен ред пред България. Поставяме ги в петъчното утро, ето какво ще чуете във времето от 6 до 9.30 часа: Има ли риск от разширяване на мащабите на военните..

обновено на 22.09.22 в 16:19

Независим "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Честит Празник! Днес отбелязваме 114 години от обявяване на независимостта на България! 🇧🇬 По повод празника следобедът е удвоен! ✨ Започваме веднага след новините в 14ч. и продължаваме чак до 16ч. 🎶 В предаването ще откриете както..

публикувано на 22.09.22 в 13:00

"Вход свободен" за Деня на независимостта

В празничния ден отново ви обещаваме да бъдем по-добрата ви компания, ако разбира се останете с нас! Във времето след 12:30 каним в ефир социалният психолог Емилия Крушков, за да разберем какво е да си независим и как приемаме независимостта като..

публикувано на 22.09.22 в 09:11