Предавания

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

обновено на 09.08.22 в 15:43

Нагорещен "Следобед с Едит"

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Разхлаждащ четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! 🎊 Почти към финала на седмицата имаме нужда от повечко добро настроение, за да върви работата леко и неусетно! ✨ Гарантирано, че с мен няма и да разберете как хвърчи времето! 😘 Очаквам ви, веднага след новините в 14ч. за час..

публикувано на 04.08.22 в 13:00

Цели и доброволчество във „Вход свободен“

Давайте го по-лежерно и пазете силите, лято е. И все пак, активните пловдивчани действат. За някои от тях, тен сe хваща най-добре на Младежки хълм. Доброволна акция за спасяване на "Забравеният парк", на Младежкия хълм в Пловдив. Събота и..

публикувано на 04.08.22 в 09:30

"Точно днес" - избори с мирис на газ

Четвъртък сутрин – жегата се носи не само във въздуха, но и в Министерски съвет. Започва третият работен ден на поредното служебно правителство и макар под краката на новите министри да пари, защото на дневен ред стоят редица кризи за решаване, те..

публикувано на 03.08.22 в 16:16

Слънчева сряда в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 🎉 Жегата се понася една идея по - лесно като е споделена...или не, ставаше въпрос за товар! 🤣 Няма нищо, въпреки това съм тук за вас, заредена с готини песни и още по - готино настроение! 😎 Заповядайте на традиционната ни среща и..

публикувано на 03.08.22 в 13:00

Поезия и форум театър във „Вход свободен“

Тази сряда говорим за поезия, театър и музика. „Лятна музикално-поетична вечер“ в Арт Аспект Пловдив & Ключове и Перли, на 7 август. Разговор с Виолета Кузмова. Очаква ни и „ВеленграДиада - квартални ФорумТ-ации от различни локации“, част от..

публикувано на 03.08.22 в 09:30

На третия ден от август "Точно днес"

Сряда сутрин по горещите теми, лятно и не съвсем.  Новият кабинет се захваща с цената на газа, на горивата и инфлацията. Премиерът Гълъб Донев заяви, че служебното правителство не е Б отбор в управлението на държавата, а президентът Румен Радев очерта..

обновено на 02.08.22 в 15:53

Вторник със "Следобед с Едит"

Здравейте, радиослушатели! 📻 Вторникът обикновено има лека нужда от побутване, та да тръгне. 🤣 Гарантирам ви, че след споделените 60 минути ще хвърчите! Зареждаме се със свежа музика и широки усмивки! ☀ За солидна доза хубави песни и добро настроение, не..

публикувано на 02.08.22 в 13:00

"Вход свободен" - обед в лежерно темпо

Споделяме обедното време с интересни гости и техните истории!  Режисьорът Богдан Дарев е в Пловдив за премиерата на филма "Кавал парк", посветен на Александър Еплер. Дълго пътешествие между САЩ и България извървяват и филма и Богдан, за да разкажат..

публикувано на 02.08.22 в 09:30

Преди да преброим до три - "Точно днес"

Новите 20 министри в кабинета на Гълъб Донев официално ще поемат функциите си, след като президентът Румен Радев подписа  указ за разпускане на 47-то Народно събрание на 2 август. С лице към насрочените от него предсрочни избори за Парламент на 2..

публикувано на 01.08.22 в 16:31

Посрещаме "следобедът на годината" със "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! 🎉 Ето го и един от любимите месеци на много от нас - следобедът на годината, още познат просто като август! 🌊 Сигурна съм, че ще ни предостави изящно количество хубави емоции, айляк и нови спомени! 🏖 Днес отново ще бъдем заедно, за да..

обновено на 01.08.22 в 14:08