Предавания

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

обновено на 09.08.22 в 15:43

Нагорещен "Следобед с Едит"

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Усмихнат старт на седмицата с „Вход свободен“

В разгара на лятото и в първия ден на август, питаме се - какво по-хубаво и приятно от това да си останете някъде на хладно :) и да споделите времето си след 12:00 с нас! Да, и днес във "Вход свободен" ще се постараем да задоволим всяка музикална..

публикувано на 01.08.22 в 09:21

Август на нашето (не)доволство "Точно днес"

Започва месецът, чието друго име е ваканция - горещ до червено и нажежен от емоции. Мерим градусите му в понеделник сутрин. Антоанета Петричанска подробно разпита синоптика Мариана Попова докъде ще скочат температурите и кои ще са бурните дни на месеца...

публикувано на 31.07.22 в 16:54

Неделни емоции с „Шейкър“

Опитваме се да разберем как да изплуваме по-бързо и да скачаме по-успешно, и без страх в дълбокото, образно казано. Ще ви разкрием и какво ни очаква през август. Астробюлетинът със Стефи Недевска е след 8 часа. Ще говорим и за един..

публикувано на 30.07.22 в 17:05

„Алтер его” със сатирата и песните на Иван Ненков

В поредното лятно издание на „Алтер его“ ще поставим акцент върху песните на хумориста и барда Иван Ненков!  Ще говорим за книгата с негови текстове за песни „За тебе хората говорят“, изпълнени от Тони Димитрова, различните формации на „Тоника“,..

обновено на 30.07.22 в 10:12

Петъчен "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! ☀ Отново е петък, отново е време за летни планове! 🌊 Настройваме се за почивните дни с хубава музика и свежо настроение от мен. 🏖 За какво ще ви говоря днес ли? Слънчогледи, автобуси или кафе? Ще разберете, само ако ми дойдете веднага..

обновено на 29.07.22 в 13:58

"Вход свободен" - последен делник

Научно доказано е, че в последния работен ден, повечето служители усещат прилив на енергия...за кратко! Енергията си днес насочваме към по-приятни мисли и разговори, далеч от професионалната насоченост. Срещаме ви с фотографите Атанас Кънев и Елена..

публикувано на 29.07.22 в 09:30

Политически, здравни и културни засилки "Точно днес"

Най - важното демократично право - правото на избор и трудността на избора. За четвърти път в рамките на две години ще преговаряме по него с въпросите кого, как и защо избираме начело на държавата, кое после определя избора на избраните, защо се провалят,..

публикувано на 28.07.22 в 15:26

Айляшки "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 😎 Последената седмица на месец юли се изплъзва изпод пръстите ни, времето е меко казано топло, а аз съм притаила дъх в очакване на "следобедът на годината" познат още като месец август. 🏖 Имам усещането, че всичко върви на забавен..

публикувано на 28.07.22 в 13:00

Усмихнат четвъртък с "Вход свободен"

В горещия юлски следобед ви посрещаме с усмивка и ви каним да останете с нас във времето до 14:00! Като начало, ще ви заведем на изложбата на пловдивския художник Николай Пашков - "Пейзаж и рисунка". Откриването е на първи август, а с какво ще изненада..

публикувано на 28.07.22 в 09:29

"Точно днес" на 28 юли

В краят юли замириса не само на море, но и на избори. Поредни предсрочни. БСП връща неизпълнен третия мандат,  а НС предстои да бъде разпуснато. Въпросът сега е кога ще ходим до урните и какъв служебен кабинет ще подреди за пореден път президентът Румен..

публикувано на 27.07.22 в 15:50