Молескин

Снимка

Молескин е предаване за култура и музика

„Молескин“ е черен класически тефтер. Качество. Елегантност. Простота. И кожа на къртица. B радио пространството „Молескин“ е място за култура, изкуство и музика. Ъгъл за неочаквани срещи с непознатите страни на познати лица. Друга перспектива връху градската култура.

 „Молескин“ представя актуални събития от света на културата и съвременното изкуство, ще ви среща с артисти, писатели, музиканти и режисьори. Всяка седмица ще има по една личност в светлината на прожекторите, която ще споделя за своята работа и любима музика под формата на радио дневник.

"Молескин" е в ефир от 9 май 2014г. - всеки петък от 14.00 часа. И още веднъж - в неделя от 15.00.

Тук може да чуете всички издания на "Молескин"

Водещи: Виктор Янков и Стефка Цанева – хора с опит в разнопосчните бродения из културните ландшафти.


Манол Пейков, гост на "Молескин" - 30 май от 17.00 часа

Тази седмица гост в предаването е Манол Пейков - издателят, който  стои зад появата на едни от най-интересните преводни книги на българския пазар.  Бъдете с "Молескин", за да чуете музиката, която обича да слуша Манол,  какво значение имат думите за..

публикувано на 30.05.14 в 11:50

Ивайло Дернев - гост на "Молескин" - 23 май от 17 часа

Tази седмица гост в предаването е журналистът Ивайло Дернев.  Носител на награда "Пловдив" за журналистика, той е лицe на популярния сайт "Под тепето". Ивайло е ангажиран с множество обществени каузи, свързани с по-доброто лице и бъдеще на любимия му..

публикувано на 23.05.14 в 11:17

Петър Чухов - гост на "Молескин" - 16 май от 17 часа

Поет, музикант, бохем и любител на бира - всичко това е Петър Чухов ... или поне части от него.  Сглобяваме ги заедно в "Молескин", където ще научите и още за Петър от любимата му музика. Своите парчета поетът Петър Чухов ще представи за вас и още веднъж -..

публикувано на 16.05.14 в 15:56