Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Предизборен диспут по Радио Пловдив

Радио Пловдив ще излъчи безплатен предизборен диспут на тема: „Местната власт в подкрепа на гражданите и бизнеса“. Диспутът,  в който засега участие са заявили представители на 8 партии и коалиции, ще се излъчи  от 10 до 11 часа на две части по 30 минути. 

Така времето за дебати ще бъде разпределено между четирима кандидати, които ще имат общо половин час да представят посланията си. Участниците са разпределени в групи по четирима след предварително изтеглен жребий.

Водещ на диспута е Михаил Миховски.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Десницата подкрепя твърдо Иван Тотев на балотажа

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев благодари за получената твърда подкрепа от десницата в Пловдив за втория тур на местните избори. Той изтъкна принципната позиция по време на преговорите. Искам да изкажа своя респект към всички потенциални партньори, с които говорихме, за това, че никой не постави конкретни условия, освен..

обновено на 30.10.15 в 14:37

Славчо Атанасов: Пловдив трябва да се управлява честно и с грижа за хората

„Пловдив трябва да се управлява честно и почтено – с грижа за хората. Пловдив трябва да се управлява с визия, а не от типа „проба-грешка”. Пловдив трябва да се управлява от почтени хора и може да се управлява по този начин – ние сме го доказали”.  Това са принципите на управление на кандидата за кмет Славчо Атанасов, които прозвучаха на..

обновено на 23.10.15 в 18:55

Георги Гергов: Промяната в Пловдив ще се случи с №5

БСП закри предизборната си кампания в Пловдив със заключителна среща с кандидата за кмет на левицата  Георги Гергов  и кандидатите за кметове на шестте района на града.  „Аз играя, защото така трябваше – председателят да играе. И затова играя!“ , каза Гергов пред активистите и симпатизантите на БСП, събрали се в трета палата на панаира...

обновено на 23.10.15 в 17:13

Славчо Атанасов кани пловдивчани на среща-разговор за Пловдив на 22 октомври

Славчо Атанасов и екипът му от кандидати за районни кметове и за общински съветници канят пловдивчани на среща-разговор за Пловдив на 22 октомври 2015 година от 18.00 часа в Концертна зала (бившия Партиен дом). „С много от вас вече разговаряхме – през тези дни и седмици почти няма улица в града, на която да не съм бил, за да ви чуя...

обновено на 22.10.15 в 14:23
Здравко Димитров, Светослав Малинов, Пепа Деведжиева

Евродепутатът Светослав Малинов: Пловдив заслужава промяна и по-добър кмет

На среща с пловдивчани евродепутатът Светослав Малинов изрази категоричната си подкрепа за кандидатите на Реформаторския блок Здравко Димитров  - за кмет на Пловдив и Пепа Деведжиева – кандидат за кмет на район "Централен”. "Идвам, за да дам подкрепата си за Здравко и Пепа. Тук съм да разсея ако може някои колебания у някои избиратели, защото..

обновено на 19.10.15 в 17:17