Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отстраняването ми от Фондацията не е случайна грешка

| обновено на 21.06.17 в 16:27

В интервю за Радио Пловдив издателят Манол Пейков заяви, че неизбирането му отново в УС на фондация „Пловдив-2019“ е отчасти изненадващо за него, защото до момента сигналите бяха в друга посока, но от друга днешният отказ слага край на двусмислието, тиражираните полуистини и полуобещания.

„Дойде ми в повече, твърде в повече. Самият заместник – кмет Стефан Стоянов ми каза, че отстраняването ми беше грешка. Случилото се днес изчисти всичките ми съмнения. Днес съм доволен, защото вече няма скрито – покрито“, каза издателят.
 

Според него в миналото хората са били отстранявани „чрез изкуството на политическата перфидност, а сега са толкова уверени в себе си, че всичко правят през куп за грош. На целия град стана ясно, че има грешка в отстраняването ми, те си го признаха, а изведнъж днес никой не повдига въпроса, дори опозицията. 

Това показва, че те смятат, че могат да действат в пълна безнаказаност и в пълен мрак, коментира Манол Пейков. По думите му, това ясно показва, че е неудобен за съветниците и те не искат да работят с него.

Нещата, според него, се случват на принципа кучетата си лаят – керванът си върви, защото всички говорят за случая „Манол Пейков, но никой не го променя. Той благодари на колегите си от фондацията, които днес поискаха възстановяването му. Когато отстраняваш един човек и го набеждаваш в нещо, което  той не е извършил, и след това не си посипваш  главата с пепел и продължиш като бик на арена да препускаш към червеното, това означава, че този град се управлява сбъркано, каза издателят Манол Пейков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

През октомври максималната температура ще е 32 градуса

„Най-високите температури през октомври ще достигат до 27-32 градуса. Те най-вероятно ще се реализират в този период, който сега предстои с  повишение на температурите. И за второто десетдневие има индикации, че ще има температури, които ще са близки до 30 градуса“, това заяви в интервю за Радио Пловдив Анастасия Стойчева от НИМХ...

публикувано на 01.10.24 в 10:46
Цветелина Пенева

Надяваме се да не се провали машинното гласуване

27 дни ни делят до поредните извънредни парламентарни избори в България. Има ли условия за прозрачен вот и какви са опасенията, свързани с подготовката? „ЦИК и другите институции, които се ангажирани с провеждането им вече знаят какво да вършат и всички процеси, които трябва да се случат до 27-ми октомври, се надяваме, че ще бъдат..

публикувано на 01.10.24 в 10:01

Ниски добиви при зърнените култури заради сушата

Ниски са добивите при зърнените култури в България заради сушата. Лоша и слаба е била годината и в Пловдивския регион при слънчогледа и маслодайните култури. Това заяви Людмил Работов, председател на Съюза на зърнопроизводителите в Пловдивско и член на Националната асоциация на зърнопроизводителите. Той обясни, че в Пловдивско добивите при..

публикувано на 30.09.24 в 16:07
Д-р Димитър Казаков, координатор по донорство в УМБАЛ „Свети Георги“

Успешни са първите за годината донорства от УМБАЛ "Св. Георги"

Първите за годината - две донорски ситуации бяха реализирани този уикенд в УМБАЛ „Свети Гeорги“ в Пловдив. За 24 часа –двама пациенти в мозъчна смърт дадоха шанс за живот на седем души у нас и в чужбина.  Органите отпътуваха със самолети от летище Пловдив за Унгария и Германия, а във Военно медицинска академия - София и в УМБАЛ..

публикувано на 30.09.24 в 14:44

Решават утре ще има ли рейсове до Труд и Войводиново

Проблемът с транспорта между селата Труд и Войводиново от община „Марица“  и Пловдив ще бъде обсъден на среща в областна администрация утре. Това съобщи в интервю за радио Пловдив кметът на „Марица“ Димитър Иванов. Целта е да се постигне споразумение градските линии с номера 1 и 15 да стигат до двете села, обясни той.  "Утре се събираме при..

публикувано на 30.09.24 в 13:52