Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Осем вдъхновяващи жени за 8-ми март във „Вход свободен”

Честит празник, уважаеми дами! Бъдете здрави и нека в живота Ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта!

И днес в минутките до 14:00 ще бъдем по-добрата Ви компания, надяваме се и по-ведра, и по-зареждаща.

Като начало и „В аванс”  Ви каним на „Кафе с три лъжички творчество”. Обещаваме да бъде интересно!

Продължаваме в същия дух и Ви срещаме с осем вдъхновяващи жени, с които пък работата срещна нас. Всяка от тях е различна и уникална по свой собствен начин, но това което ги обединява е, че всички те са усмихнати, успешни, удивителни! Дали и как празнуват Денят  на жената – бъдете с „Вход свободен” за да разберете.

И този петък няма да пропуснем да отидем всички заедно „На кино”, а за да завършим подобаващо не ни остава нищо друго освен да се посмеем дружно с Жоро Пеев и неговият „Виц на деня”.

Струва си, бъдете с нас! На линия сме след новините в 12:00!


Още от категорията

"Точно днес" за новите герои и посоки

Три седмици преди края на годината ще обобщим какво донесе политическата 2023-та и какви са прогнозите за следващата.  В програма "Точно днес" събеседник по темата, със заявеното от партиите, ще е Елена Дариева , социолог от агенция Насока. След избора на нов ректор н МУ-Пловдив, следим темата и с новото ръководство в УХТ. В края на миналата седмица..

публикувано на 10.12.23 в 17:20

Магичен и щастлив Клуб „Неделя“

Днес нашето ефирно пътешествие ще бъде по-различно и необичайно, затова Ви приканваме да изберете компанията на Клуб "Неделя"! Като начало и в първия час замахваме с магическа пръчица и ви гарантираме присъствието на един от най-добрите илюзионисти у нас Стефан Сунков. Той ни отвежда в тайнствения свят на фокусите и от самия него ще разберем кои..

публикувано на 10.12.23 в 15:23

Неделно с „Шейкър“

"Нека направим тази неделя ценна!" Днес в предаването ни гостуват Мариам Гарабедян, председател на  фондация „Аракс“ и Сърпухи Каприелян от фондацията, за да ни разкажат за отбелязването на 195-тата годишнина на Арменската апостолическа църква "Сурп Кеворк" – Пловдив и за ежегодното коледно тържество, което те организират в двора на храма,..

публикувано на 09.12.23 в 16:05

"Ден след ден" на 8 декември

В Народното събрание бяха приети на първо четене промените в Конституцията, които основно са в две посоки-съдебна реформа чрез промени в ръководството на прокуратурата и формирането на Висшия съдебен съвет, както и ограничаването на президентските правомощия при назначаването на служебни правителства. По темата ще разговаряме с Иван Брегов, правен..

публикувано на 08.12.23 в 14:37

Съвременно изкуство и Коледна изложба днес във "Вход свободен"

"Следствие: без хуманност, няма изкуство" е самостоятелната изложба на съвременния артист Наталия Йорданова, която представяме днес в предаването "Вход свободен". Наталия Йорданова е интердисциплинарна визуалнa художничка, родена през 1991г. в София, България, която е базирана и работи между Амстердам и София.Изложбата й в Пловдив се открива на 09.12...

публикувано на 08.12.23 в 09:20