Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Осем вдъхновяващи жени за 8-ми март във „Вход свободен”

Честит празник, уважаеми дами! Бъдете здрави и нека в живота Ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта!

И днес в минутките до 14:00 ще бъдем по-добрата Ви компания, надяваме се и по-ведра, и по-зареждаща.

Като начало и „В аванс”  Ви каним на „Кафе с три лъжички творчество”. Обещаваме да бъде интересно!

Продължаваме в същия дух и Ви срещаме с осем вдъхновяващи жени, с които пък работата срещна нас. Всяка от тях е различна и уникална по свой собствен начин, но това което ги обединява е, че всички те са усмихнати, успешни, удивителни! Дали и как празнуват Денят  на жената – бъдете с „Вход свободен” за да разберете.

И този петък няма да пропуснем да отидем всички заедно „На кино”, а за да завършим подобаващо не ни остава нищо друго освен да се посмеем дружно с Жоро Пеев и неговият „Виц на деня”.

Струва си, бъдете с нас! На линия сме след новините в 12:00!


Още от категорията

Пътуваме до Летящата страна с "Вход свободен"

В първия ден от новата седмица сме много развълнувани и още повече усмихнати, защото с удоволствие Ви каним на посещение в "Летящата страна" - семейно куклено представление с ВХОД СВОБОДЕН на 11 февруари в Театър Хенд-Пловдив. В това ефирно пътешествие ще ни помага Ивайло Попов от Екологично сдружение "За Земята" , както и един от актьорите в..

публикувано на 06.02.23 в 09:30

Неясните образи на зимата - "Точно днес"

101-то Правителство на България официално встъпи в длъжност. Президентът Румен Радев го предупреди  да очаква изключително тежка предизборна кампания. Новият стар служебен премиер Гълъб Донев даде "старт на новия сезон на попитическия сървайвър". На политическия терен се очакват заявки на нови играчи, на икономическия - галопираща инфлация, на..

публикувано на 05.02.23 в 17:30

Снежна и спокойна неделя в Клуба

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми! Г-н Георги Титюков , заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес. Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира..

обновено на 05.02.23 в 15:45

Неделно, с „Шейкър“

Картите, винаги, са предварително раздадени, остава да разберем къде и у кого са козовете. Тази неделя си говорим за астрологични констелации и разходки, с астролога Кремена Радулова. Говорим и за няколко безплатни инициативи, на фондация „Безгрижно детство“, Пловдив. Петър Кожухаров, кинезитерапевт в педиатрията, е наш събеседник...

публикувано на 04.02.23 в 17:05

"Ден след ден" спортни и други страсти

Недоволни фенове на Локомотив (Пловдив) се срещнаха с кмета Здравко Димитров тази сутрин, като настояха за пълен одит на строежа на стадион "Христо Ботев", спиране на наливането на милиони в него и равнопоставеност между двата елитни пловдивски клуба. Защо се стигна до поредното напрежение по темата стадиони и какво обеща градоначалникът на..

публикувано на 03.02.23 в 14:45