Предавания

"Точно днес" по летните посоки

Програма "Точно днес" е във времето от 7 до 9.30 часа на 4 юли, ето събеседниците ни: Сложните коалиционни разговори и възможностите за нов, втори кабинет на Продължаваме промяната коментираме с д-р Александър Димитров , политолог  и преподавател в..

обновено на 03.07.22 в 17:03

Две пловдивски легенди в Клуб "Неделя"

Днес в предаването повтаряме срещите с двама емблематични пловдивчани, които гордо носят града ни в сърцата си и радват почитателите си. И двамата са тръгнали от радиото тук в Пловдив, макар и от различни медии и са постигнали много в развитието си...

публикувано на 03.07.22 в 12:15

Вера Вулджева в "Добро утро ден"

Вера Вулджева гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Тя е мотиватор, творец, организатор на събития, но преди всичко човек с голямо сърце и усещане за мисия.  Вера вярва, че призванието й е да помага на другите, да споделя придобитите знания и опит...

обновено на 03.07.22 в 10:20

Неделно и лежерно с „Шейкър“

На трети юли отбелязваме международния ден без найлонови торбички. Те улесняват ежедневието ни, но за съжаление са изключителни замърсители на околната среда. Тази неделя, говорим за юли. Месецът е в първите си дни, но с какво ще ни изненада ще..

обновено на 02.07.22 в 18:54

В търсене на смисъла между трябва и няма в „Ден след ден“

Горещ юли започва. Лятото обаче още не е за почивка. Време е за първия оборот на въртележката с мандатите за съставяне на правителство. В петък и след работа. За първоюлската политическа тяга и капацитетът й за спрягане на думите трябва  и няма..

публикувано на 01.07.22 в 14:37

Юлски "Следобед с Едит"

Здравейте, сладурчета! 🌟 Тук съм и в този юлски следобед, за да споделя час време с вас и да ви усмихна! 😍 Не знам вашата вечер как се стече, но аз лично сладко проспах изгрева. 🌅 И не, не съжалявам, защото сега съм бодра, наспана и готова да ви..

публикувано на 01.07.22 в 13:00

Лятно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Летен коктейл или фрапе, изборът е ваш :) Но със сигурност е най-добрият възможен стартер за месец юли, гарнирано с много лятно настроение, слънце, морски пясък и вълни. Днес определено ще се постараем да ви забавляваме, за да настроим всички сетива на..

публикувано на 01.07.22 в 09:28

Изгряващи и залязващи кариери „Точно днес“

Утрото на 1 юли, Джулай морнинг, ще мине под знака на вятъра на политическата промяна. Страстите сред депутатите с всеки ден стават по-нажежени, след като БСП спря преговорите за нов кабинет с партията на „Продължаваме промяната“ заради изгонените..

публикувано на 30.06.22 в 16:47

В очакване на новия бюджет и новия мандат "Ден след ден"

Народното събрание продължава да гласува актуализацията на бюджет-2022 година, БСП и ПП отново не са разбраха за изгонването на руските дипломати, което означава, че номинацията на Кирил Петков за премиер се отхвърля от социалистите, а утре в 17 часа..

публикувано на 30.06.22 в 14:37

Разхлади се със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀ Навън е меко казано топло, затова ви предлагам да се разхладим с добро настроение и хубава музика! 🔥 В случай, че това не помогне, днес в предаването ще набележа и няколко, близки до Пловдив локации, на които може да се освежите и..

публикувано на 30.06.22 в 13:00