Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Този петък във „Вход свободен” Ви каним на „Рандеву”

В 15-я ден на месец март и на територията на предаването „Вход свободен” ще Ви потопим в атмосферата на „Място за съществуване”. Един различен спектакъл, един необичаен танцов пърформанс, който ще раздвижи градската среда и ще промени ежедневния ни поглед към нея. Ако сте любопитни и вече нямате търпение да разберете повече, бъдете с нас в минутките след 13:00, когато ще поканим в ефир френският хореограф и сценарист Аник Шарло.

В рубриката ни „В аванс” извикваме всички добри мисли и цялата си положителна енергия, за да замесим заедно с Магдалина Рудова и всички доброволци от БЧК „Хляб с молитва за добруване”. Поднасяме го топъл и уханен на възрастните хора от дом „Свети Василий Велики” Пловдив.

Тези и още интересни теми сме приготвили за днес, затова не ни пропускайте!

Ефирна среща точно в 12:00, по радио Пловдив!


Още от категорията

Пътуваме до Летящата страна с "Вход свободен"

В първия ден от новата седмица сме много развълнувани и още повече усмихнати, защото с удоволствие Ви каним на посещение в "Летящата страна" - семейно куклено представление с ВХОД СВОБОДЕН на 11 февруари в Театър Хенд-Пловдив. В това ефирно пътешествие ще ни помага Ивайло Попов от Екологично сдружение "За Земята" , както и един от актьорите в..

публикувано на 06.02.23 в 09:30

Неясните образи на зимата - "Точно днес"

101-то Правителство на България официално встъпи в длъжност. Президентът Румен Радев го предупреди  да очаква изключително тежка предизборна кампания. Новият стар служебен премиер Гълъб Донев даде "старт на новия сезон на попитическия сървайвър". На политическия терен се очакват заявки на нови играчи, на икономическия - галопираща инфлация, на..

публикувано на 05.02.23 в 17:30

Снежна и спокойна неделя в Клуба

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми! Г-н Георги Титюков , заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес. Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира..

обновено на 05.02.23 в 15:45

Неделно, с „Шейкър“

Картите, винаги, са предварително раздадени, остава да разберем къде и у кого са козовете. Тази неделя си говорим за астрологични констелации и разходки, с астролога Кремена Радулова. Говорим и за няколко безплатни инициативи, на фондация „Безгрижно детство“, Пловдив. Петър Кожухаров, кинезитерапевт в педиатрията, е наш събеседник...

публикувано на 04.02.23 в 17:05

"Ден след ден" спортни и други страсти

Недоволни фенове на Локомотив (Пловдив) се срещнаха с кмета Здравко Димитров тази сутрин, като настояха за пълен одит на строежа на стадион "Христо Ботев", спиране на наливането на милиони в него и равнопоставеност между двата елитни пловдивски клуба. Защо се стигна до поредното напрежение по темата стадиони и какво обеща градоначалникът на..

публикувано на 03.02.23 в 14:45