Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

За рисуването и подправките във "Вход свободен"

И днес по традиция сме заедно в ефирното пространство на предаването "Вход свободен" и във времето от 12:00 до 14:00.

Каним Ви заедно да посетим 10-то юбилейно издание на най-цветното събитие за месец юни - Drawing Day. Проектът свързан с международната инициатива Drawing Day, стартирала през 2008 г. по концепция на Мик Гоу. Повече подробности за това как ще премине мероприятието в Пловдив и цялата страна, очакваме от Мария Петрова, организатор за България и координатор на доброволците към детски отдел на НБ "Иван Вазов". 


Освен със цветове, в това издание на "Вход свободен" ще Ви зарадваме и с вкусове и аромати. Или казано накратко среща-разговор с човека за когото  "Фантазията е най-важната подправка" - Костадин Шанков. За любовта към кулинарията и любовта към животните разговаряме с него в минутките преди 13:00.

Тези и още любопитни теми сме приготвили за днес. 

Бъдете с нас! "Вход свободен" започва след новините в 12:00!


БНР подкасти:

Още от категорията

Пътуваме до Летящата страна с "Вход свободен"

В първия ден от новата седмица сме много развълнувани и още повече усмихнати, защото с удоволствие Ви каним на посещение в "Летящата страна" - семейно куклено представление с ВХОД СВОБОДЕН на 11 февруари в Театър Хенд-Пловдив. В това ефирно пътешествие ще ни помага Ивайло Попов от Екологично сдружение "За Земята" , както и един от актьорите в..

публикувано на 06.02.23 в 09:30

Неясните образи на зимата - "Точно днес"

101-то Правителство на България официално встъпи в длъжност. Президентът Румен Радев го предупреди  да очаква изключително тежка предизборна кампания. Новият стар служебен премиер Гълъб Донев даде "старт на новия сезон на попитическия сървайвър". На политическия терен се очакват заявки на нови играчи, на икономическия - галопираща инфлация, на..

публикувано на 05.02.23 в 17:30

Снежна и спокойна неделя в Клуба

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми! Г-н Георги Титюков , заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес. Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира..

обновено на 05.02.23 в 15:45

Неделно, с „Шейкър“

Картите, винаги, са предварително раздадени, остава да разберем къде и у кого са козовете. Тази неделя си говорим за астрологични констелации и разходки, с астролога Кремена Радулова. Говорим и за няколко безплатни инициативи, на фондация „Безгрижно детство“, Пловдив. Петър Кожухаров, кинезитерапевт в педиатрията, е наш събеседник...

публикувано на 04.02.23 в 17:05

"Ден след ден" спортни и други страсти

Недоволни фенове на Локомотив (Пловдив) се срещнаха с кмета Здравко Димитров тази сутрин, като настояха за пълен одит на строежа на стадион "Христо Ботев", спиране на наливането на милиони в него и равнопоставеност между двата елитни пловдивски клуба. Защо се стигна до поредното напрежение по темата стадиони и какво обеща градоначалникът на..

публикувано на 03.02.23 в 14:45