Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Как Васил Тосев съчета йога и суфизъм?

Днес в Клуб "Неделя"ще ви срещнем с човек, комбинирал две, на пръв поглед, несъчетаеми духовни практики- йога инструкторът Васил Тосев, който е и дервиш. Той ще разкаже за пътя си към телесното и духовно здраве, за натрупания опит, ключа към правилното дишане и победата над заробващото его.

Очаквайте ни от 16 часа!

Още от категорията

В общественото и международно огледало "Ден след ден"

Задълбочаваща се криза на доверието към институции, партии и лидери и в същото време пълна мобилизация за присъединяване към Шенген, който е една от целите на управляващите. Ще съумее ли сглобката да се пребори със себе си, с опонентите си и с негативно настроените Нидерландия и Австрия питаме днес в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17..

публикувано на 05.12.23 в 14:38

За изкуството във „Вход свободен“

Този вторник, говорим за събитието „Сули Сеферов и приятели. Юбилейна изложба“. Тя се открива в петък на 8 декември, в 18 часа. Мястото е галерия „Артистика“. Точно на 8 декември, художникът Сули Сеферов навършва 80 години. Ще се разходим и до Асеновград.  В рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“ сме заедно с Жоро Пеев,..

публикувано на 05.12.23 в 09:30

"Точно днес" на сцената през декември

През първия вторник на декември ще потърсим още от гледните точки, които определят звученето на последния месец на годината.  В Стария град започват проявите от календара, посветен на Коледа и Нова година. Повече от директора на ОИ "Старинен Пловдив" доц. Елена Кантарева .  Протестите на работещите в сферата на културата през ноември не дадоха..

публикувано на 04.12.23 в 15:13
Пред кино

ИзРЕЧеното "Ден след ден"

Трети ден жителите на осем села от община „Родопи“ нямат автобусна връзка с Пловдив. Договорът с превозвача „Хеброс бус“ изтече в петък, а собственикът Веселин Дошков  едностранно отказа да го поднови. Затова кметове и общински служители извозват хора от Цалапица, Златитрап, Брестовица, Бойково, Дедово, Лилково, Ситово и Скобелево, на които се налага да..

публикувано на 04.12.23 в 15:02

"Вход свободен" в първия понеделник на декември

Чакахме, гледахме накриво календара, мърморехме, че тая есен нещо твърде неохотно си съблича листата, ама от днес вече имаме напълно унисонно и напълно сезонно време! Вече е момента да започнем да се оплакваме от студа и влагата. Щото ние, съвременните хора, винаги намираме от какво да се оплакваме, даже когато няма повод. Ще намерим такъв и толкоз!..

публикувано на 04.12.23 в 09:00