Размер на шрифта
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

В Клуб "Неделя" гостува фън-шуй експертът Маргарита Донева

Как да привлечем щастието, любовта и благоденствието, следвайки съветите на древнокитайската система фън- шуй? Днес в Клуб "Неделя" гостува фън- шуй експертът Маргарита Донева, с която ще говорим за енергията "чи" , баланса между  "ин" и "ян" и  подредбата на дома като фактор не само за уют, но и за хармония с вселената според китайската традиция.
След 17 ч. ще ви срещнем с пловдивчанина Георги Василев, който вече 25 години е част от българската диаспора в Испания. Един актуален и оригинален поглед отвътре на живота и адаптацията на българина в родината на Сервантес, особеностите на  испанския начин на живот и казуса Каталуния.
Започваме точно в 16 часа!

Още от категорията

Теодор Ушев в "Добро утро, ден!"

Световноизвестният аниматор и режисьор Теодор Ушев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е роден в Кюстендил, понастоящем живее в Канада, но пътят му като творец тръгва от Училището за сценични кадри в Пловдив. „Тук съм изграден като творец, като личност. Този плам и желание за хулиганство в изкуството, е било родено и..

обновено на 09.12.22 в 16:57

Планове и отсрочки в "Ден след ден"

Половин месец след приемането на Общият устройствен план на Пловдив днес темата отново се завръща - с изразената от областната управа позиция и намерения за протести. Събеседници за възможните оттук нататък действия са Павел Начев от протестиращите срещу възможността за строителство в спорния терен в парк "Отдих и култура" и съветникът от групата на..

обновено на 09.12.22 в 14:53