Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Актьорът Стефан Попов и проф. Любомир Караджов в "Клуб Неделя"

| обновено на 27.10.19 в 12:05

В деня на местния вот предаването „Клуб неделя” ви предлага среща с двама интересни събеседници, с които пак ще си поговорим за избори, но от малко по-различна гледна точка. 

Популярният и обичан актьор от Пловдивския драматичен театър Стефан Попов ще ни разкаже как го е пленила сцената, с какво градът под тепетата е привлякъл родения в София бъдещ артист, кои са най-предпочитаните и обичани от него роли, добри артисти ли са българските политици. 

Разбира се, ще стане дума и за неотдавнашния му дебют на сцената на Сатиричния театър в столицата, където е бил поканен лично от директора Калин Сърменов.

След новините в 17 с проф. Любомир Караджов пък ще си беседваме за това кое го е накарало след 18 години на телевизионния екран да смени амплоато, как се прави добър и успешен пиар, доколко и с какво той ни помага при осъществяването на нашите предварителни замисли и цели, каква е разликата между рекламата и връзките с обществеността, с какво политическият пиар се различава от другия. 

По тези и всички останали въпроси ще си говорим с нашите събеседници тази неделя, 27 октомври, о 16 до 18 часа в ефира на БНР – Радио Пловдив. освен да ни слушате може и да ни гледате и на нашата фейсбук страница.


     


БНР подкасти:

Галерия

Още от категорията

В "Срещите" разговор с Неда Антонова за новата й книга

Тази събота в "Срещите" с Неда Антонова говорим по новата й книга "Елегия".  Когато баща ти е цар" . Разговор за власта, любовта, самотата, родовата кръв...  "Като нямаше кой да ми разкаже как се е случило, разказах го, както мислех, че се е случило".  Така започна разговора ни с Неда Антонова за  двете й героини Тамара-Мария Шишман и..

обновено на 02.12.22 в 18:44

С мирис на хартия и петрол и с шум от протести "Ден след ден"

Със среднощни и удължени днес заседания, скандали, и ултиматуми продължава приемането на промените в Изборния кодекс. Ясно е, че ще гласуваме и с машини, и с хартия, но ще се броят разписките от устройствата, а не протоколът, който те генерират. В същото време тече обратното броене до влизането в сила на дерогацията за руския петрол у нас, която..

публикувано на 02.12.22 в 14:42

"Вход свободен" - последен делник

В последния работен ден се потапяме в света на изкуството!   Китаристът Петър Петков, изявяващ се като Ate, в стила ембиънт и дроун, издава нов албум-колаборация с lachrymorph. В този албум музикантите съчетават китарно дроун звучене с перкусийни инструменти и не само. Срещат се теренни записи и лекки ноиз изблици. Албума представлява сбор от..

публикувано на 02.12.22 в 09:30

Провокации и критични нюанси „Точно днес“

Пловдивското утро на 2 декември ще посветим на важните за града теми и събития, а във времето от 6 до 9.30 часа наши събеседници ще бъдат: Ландшафният архитект Станимир Шаламанов за поредния протест на пловдивчани, които се обявяват срещу застрояването на зелени площи в парк „Отдих и култура“. Те се събират пред Областната управа с..

обновено на 01.12.22 в 16:57

В търсене на решения "Ден след ден"

Картата на свлачищата по жп трасета в България за съжаление се обогатява и това е свързано и с промените в климата и предизвиканите от тях проливни валежи. Това твърди заместник – министърът на транспорта и бивш директор на на НКЖИ Красимир Папукчийски след вчерашния инцидент с дерайлирал пътнически влак заради свлачище по линията София-Бургас...

публикувано на 01.12.22 в 14:44