Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Деца и младежи на фокус във "Вход свободен"

| обновено на 06.11.19 в 09:31

Младежите и децата на Пловдив ще бъдат приоритетна тема в днешното издание на „Вход свободен“. Мотивация и шанс за развитие, са необходими предпоставки, за да посеем добро и да жънем плодовете му!

Събеседниците ни силно убедени и сериозно ангажирани с каузата за добруване на пловдивската младеж! Очакват ни срещи с представители както на подрастващите – дейни, вдъхновени и активни, така и на вечепорастналите – загрижени за бъдещето!

 Конкурс за детска и младежка иконопис "Рождество", обявяват от галерия One Art, Мария Янева ще ни разкаже повече за идеята и регламента на конкурса.

Благотворителният концерт озаглавен „Път на младите“ е инициативата на младежи от Интеракт клуб  Пловдив Филипопол. Каузата е свързана с изграждането на съоръжение за събиране на пластмасови капачки и поставянето му на централно място в града ни. По този начин организаторите вярват,че обединяват две добри инициативи, за по-добро бъдеще! Подробности ще научим от Георги Грозев – вицепрезидент на Интеракт Клуб – Пловдив.

Традиционния спор в „За и против“ отговаря на темата днес.

Започваме след новините в 12.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ранно утро с "Шейкър"

Първото неделно утро на юни посрещаме заедно! Наред с традиционните теми на "Шейкър", в които разглеждаме проблеми и въпроси засягащи нашето физическо здраве, нашите психологически потребности, нашите търсения в областта на естетиката, на забавлението, днес ще погледнем навътре в себе си. Ще се обърнем към духовността, която злободневието често..

публикувано на 01.06.24 в 16:05

Мария Генчева в "Добро утро, Ден!"

Актрисата Мария Генчева е родена в Пловдив. Завършила е ВИТИЗ в класа на проф. Филип Филипов. Творческата си кариера започва едва на 19 години в Родопски драматичен театър, където професионалната й съдба я среща с режисьора Любен Гройс. Там получава  годишната награда за изкуство за ролята на Мила в спектакъла „В полите на Витоша“  от Пейо Яворов...

обновено на 31.05.24 в 18:48

"Ден след ден" в края на май

В Пловдивския районен съд днес бе първото от три поредни заседание по така нареченото дело „Дебора“. Обвиняем е Георги Георгиев за насилието, което е упражнил върху Дебора Михайлова. Севдалин Палаузов ще разкаже за това, което е известно за хода на делото, тъй като то се провежда при закрити врати. За хода на разследването по случая с насилие..

обновено на 31.05.24 в 14:58

Емоционално и динамично с „Вход свободен“

Петък е и ще освежим нещата с интересни теми. Събитието "Емоционална интелигентност и взаимоотношения" се организира от Асоциация "Голям брат, Голяма сестра - България". То ще се проведе в Младежки център Пловдив. Говорим с Юлия Петкова, координатор в Асоциацията. Илияна Велева ни разказва за благотворителното събитие „Заедно за младите..

публикувано на 31.05.24 в 09:30

"Точно днес" изпращаме месец май

На 31 май отбелязваме Световния ден без тютюн, който тази година е под мотото „Защитата на младите хора от намесата на тютюневата индустрия“. В България по данни на НЦОЗА от Национално представително проучване, проведено през 2020 г. във възрастта от 10-19 г. над 40.0% от учениците са запалили първата си цигара на 14-15 години. Всеки шести е настоящ пушач..

обновено на 30.05.24 в 16:56