Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" - международен ден на радиото и телевизията

| обновено на 07.05.20 в 09:34

В международния ден на радиото и телевизията във "Вход свободен" ще имаме много интересни теми и събеседници. 

Как да се справим със заседналия начин на живот? Това ще е една от темите, на които ще обърнем внимание. 

Днес в програмата ни ще бъде включена и рубриката на колегата Дарина Иванова - "Извънредни мисли". 

В днешното предаване ще ви срещнем с Елица Йоргова. Тя ще ни разкаже повече за наричанията по време на бременност и за още много интересни неща, които ще са полезни за бъдещите родители. 

Във финалните минути на "Вход свободен" ще очакваме с нетърпение рубриката на колегата Жоро Пеев - "Предразсъдъци и следразсъдъци".

Започваме след новините в 12.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" за вчера и утре

Спомените на Пловдив, спомените за въстанието от Април 1878 - ма, портфейлът на българите през миналата година и днес, турболенциите в сектора на земеделието, "Червената шапчица - Презареждане"  са теми на предаването в петък от 6.00 до 9.30 часа. НСИ оповести данни за доходите ни през миналата година. От тях разбираме, че  доходите на човек от..

публикувано на 18.04.24 в 17:03

Наследство и реалност „Ден след ден“

В Международния ден на паметниците и забележителностите в подлез "Археологически" в Пловдив отваря врати късноантичната сграда „Ирини“, която беше обновена след прекратения концесионен договор.  Пред журналисти бе направена първата официална разходка в обновената Градска градина, за която се води дебат как да се нарича „Дондукова“ или „Иван..

публикувано на 18.04.24 в 14:46

Премиерно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Днес Ви срещаме със страхотната Събина Георгиева, автор на детска литература, чийто книги са носители на награда Бисерче вълшебно и са оценявани високо от най-малките читатели, в категория "Откриватели".  Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване на децата...

публикувано на 18.04.24 в 09:30

Минало и настояще "Точно днес" на 18 април

Четвъртък сутрин с коментарите на важните теми и събитията с днешна дата и пловдивски адрес. До 9.30 часа  гости и акценти в предаването: Политически страсти и нови казуси, преди същинската предизборна битка, поставят на изпитание първите мъже в държавата ни. Каква ще е развръзката и колко още изненади ни чакат до финала на политическата пиеса -..

обновено на 17.04.24 в 16:57

"Ден след ден" теми с продължение

Възможно ли е да се иска вот на недоверие към служебно правителство, както по-рано днес обявиха БСП, „Възраждане“ и ИТН, ако президентът не смени служебния премиер? Чуйте коментара на преподавателя по конституционно право в СУ "Св. Климент Охридски" доц. Наталия Киселова .  Делото „Дебора“ стартира от третия опит в Пловдивския районен съд...

публикувано на 17.04.24 в 14:45