Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Летни усмивки с "Вход свободен"

| обновено на 08.07.20 в 09:47

Делят ни само два дни от поредния летен уикенд и сигурно голяма част от вас чакат с нетърпение да приготвят багажа и да се потопят в летните емоции. Кои са грешките при събирането на багаж за мечтаната почивка? Отговорите, ще получим днес. 

В днешното предаване ни предстои среща и с Гергана Върбанова, експерт по китайски език. Тя ще ни разакаже повече за любовта си към Китай и ще ни издаде някои интересни факти за Калиграфията. 

Търсейки любовта, имайки силното желание да създадем връзка, има момент, в който осъзнаваме, че цялото ни съществуване и енергия са отдадени на това. Дали сме щастливи? Не! Защото колкото повече настояваме пред Вселената да намерим половинката си, толкова повече не ни се случва. Какво обаче се променя, когато спрем да търсим любовта? Ще обърнем внимание на тази тема във финала на "Вход свободен". 

Започваме след новините в 12. БНР подкасти:

Още от категорията

Клуб "Неделя" с художника, който създава освен картини и художници

Днес в предаването ви срещаме с един от най- интересните български художници -Минчо Панайотов. Роден е на 13 ноември 1944 г. в с. Панаретовци, Сливенска област. Завършва Факултета по изобразително изкуство на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий" при проф. Васил Стоилов. Работи в жанровете живопис, графика, илюстрация.Има над 45..

публикувано на 26.03.23 в 10:10

Време за нещо ново с „Шейкър“

В последната мартенска неделя, говорим за април. Очаквайте астро бюлетина за април, със Стефи Недевска.  Венцислава Великова, творец и автор от Варна, разказва за новата си книга „Пазителите” с подзаглавие „Легендарница“. Там има една много интересна мисъл... „Не тъжи за времето назад. Идва нещо ново. Щом ти е взето старото, значи вече не ти е..

обновено на 25.03.23 в 17:47

Всичко (ли) тече "Ден след ден"

Темите в следобедния информационен блок днес до 17.00 часа. В Перущица са без вода. Ако в ранна пролет ги мъчи сушата, какво идва през лятото? Въпросът отведе Иванка Петкова в градчето и във ВиК, които правят планов ремонт, но и чертаят обезпокоителни прогнози. Кметът на Асеноврад Христо Грудав разказа за усилията на общината да реши воден проблем на..

обновено на 24.03.23 в 14:52

"Вход свободен" - последен делник

В последния ден от работната седмица ще си говорим за силата на промяната, за умението да се адаптираме, за потребността от действия и взимане на решения. Всичко това, в компетентната компания на събеседника ни Елица Стоичкова - представител на организация Ген ключове. В петък традиционно ви представяме и рубриката "Четем с Радио Пловдив" Започваме след..

публикувано на 24.03.23 в 09:30

„Точно днес“ – пролетНо и не само...

В последното работно утро на седмицата говорим за високите цени, напрежението сред студентите, но и не само. Ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Правителствени мерки за ограничаване на надценките в тъгровската мрежа. Ще имат ли ефект? Бившият вицепремиер и министър на икономиката Николай Василев ще бъде наш събеседник по темата...

обновено на 23.03.23 в 16:58