Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Психоанализа и баланс във „Вход свободен“

| обновено на 09.09.20 в 09:58

Днес говорим за психоанализа. Преди дни, в Пловдив, се проведе семинар по психоанализа, със специален гост д-р Ги Дана, от Франция. Психоанализата в съвременния свят. Кои са посоките и какви са? Доц. Диана Циркова, председател на Асоциация "Българско психоаналитично пространство", коментира. 

Очаквайте и рубриката „За и против“, с Дарина Иванова. Нашите спорове, по интересни теми, продължават. 

Лидия Петкова, лайф коуч, ще ни подсети за едно упражнение, което ще ни балансира, когато не се чувстваме добре емоционално, когато усещаме вътрешна съпротива. Всъщност, когато сме в баланс и късметът ни работи, по-добре. 

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" на 25 септември

Сряда сутрин с темите от деня и коментари на актуални събития: Ясни са листтите и кандидатите за 51-ото Народно събрание, а броени дни преди старта на кампанията, питаме представители на основните политически партии за мотивите им да се включат в надпреварата и за посланията към избирателите. Ще говорим с Николай Цонев, бившият военен министър в..

публикувано на 24.09.24 в 17:05

"Ден след ден" на 24 септември

След летните месеци с относително по-малка информационна натовареност, от днес „Ден след ден“ се връща в обичайния си формат. Ето и част от темите:  В последния ден за регистрация на листите с кандидати за народни представите в Пловдив своите заявки направиха от ГЕРБ-СДС, БСП Обединена левица и Алианс за права и свободи, тоест частта от ДПС,..

публикувано на 24.09.24 в 14:46

"Вход свободен" в началото на сезона

Вече официално е есен. След  последния национален празник градът бавно започва да свиква в с  неспирния цикъл на делника, сякаш принудително се мъчи да забрави лятното безгрижие и се стреми да влезе в неудобната , но привична люлка на рутината. Стига вече безметежност- време е за делови подход и трудов ентусиазъм! Това последното, разбира се, е тегаво..

публикувано на 24.09.24 в 10:05

По стъпките на есента - "Точно днес"

Септември  рисува есенни листа в пейзажа на  времето и предизвиква красиво опиянение от кръговрата на сезоните.  Прелистваме дните в седмичния календар и започваме да отброяваме три дни до старта на поредната предизборна кампания. Партийните листи се роят, голямата част са вече известни, а във вторник ще бъдат оповестени и тези, които още очакваме...

публикувано на 23.09.24 в 16:46

Почивка в понеделник с "Вход свободен"

Работна седмица с отложен старт - така ни харесва повече! С настроение, хубава музика и интересни теми, ви посрещаме в днешния понеделник.  Традиционна е рубриката ни "Орисници", в която днес с колегите Дора Башакова и Таня Лазарова ще разглеждаме темите, касаещи отношенията във връзката.  Срещаме ви и с Радина Росенова, която след 20 години извън..

публикувано на 23.09.24 в 09:30