Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Вход свободен" - любим петък

| обновено на 09.10.20 в 09:31

Както облеклото и визията могат да подскажат за това каква личност сте, така и обликът на дома ви говори за особеностите на характера ви повече, отколкото предполагате. Вашият дом е отражение на вас самите, без да си давате сметка за това. С това ще дадем и старт на петъчното предаване. 

Ще се запознаем и с някои от местата по света, които са с изключително ограничен достъп. 

Много жени мечтаят да намерят мъж, който да превърне живота им в приказка. Те са на мнението, че зад всеки успешен мъж трябва да стои по една красива и мотивираща го жена. Замисляли ли сте се колко много обаче прави името на човека за него и съдбата му? Ще останете изненадани, защото името е отражение на живота. 

В края на работната седмица ще ви срещнем и с една млада дама, която ще ни разкаже повече за Младежки форум "Истина или предизвикателство: Открий нови светове". 

Очакват ни и две любими рубрики. Ще повдигнем настроението с "Кино" и "Четем с радио Пловдив". 

Започваме след новините в 12. 


БНР подкасти:

Още от категорията

Танцуваме и изследваме във „Вход свободен“

Говорим за танци и танцуваме. Събитието е „Екстатични танци“, на 11 февруари, в Пловдивски културен институт от 17.30 часа. Разговаряме с Даниел Джинсов, от екипа на организаторите.  В рубриката „Езо Тера“ ни е време за правилно хранене, според зодиакалния знак. Очаквайте коментар на астролог. Минутите за кино, също са ни запазена..

публикувано на 07.02.23 в 09:30

"Точно днес" - февруарски смут и надежди

Февруари донесе редица промени и ледени дни. И ако част от промените са заключени в обсега на политиците, то за природните катаклизми няма виновни.  Търсим нашите спасителните екипи , които пътуват за Турция, след опустошителното земетресение в района на Газиентеп, на границата със Сирия. Кадрите са безсилни да покажат страданието и болката, можем само..

публикувано на 06.02.23 в 15:53

"Ден след ден" на 6 февруари

Днешният 6 февруари донесе ново изостряне на  напрежението между пловдивския кмет и местната организация на ГЕРБ. Здравко Димитров предпочете да напусне партията, но да не изпълни искането на лидера Бойко Борисов да освободи кметския пост. На свой ред Димитров контраатакува като отказа по-нантатъшно общинско финансиране за строящите се стадиони на..

публикувано на 06.02.23 в 14:42

Пътуваме до Летящата страна с "Вход свободен"

В първия ден от новата седмица сме много развълнувани и още повече усмихнати, защото с удоволствие Ви каним на посещение в "Летящата страна" - семейно куклено представление с ВХОД СВОБОДЕН на 11 февруари в Театър Хенд-Пловдив. В това ефирно пътешествие ще ни помага Ивайло Попов от Екологично сдружение "За Земята" , както и един от актьорите в..

публикувано на 06.02.23 в 09:30

Неясните образи на зимата - "Точно днес"

101-то Правителство на България официално встъпи в длъжност. Президентът Румен Радев го предупреди  да очаква изключително тежка предизборна кампания. Новият стар служебен премиер Гълъб Донев даде "старт на новия сезон на попитическия сървайвър". На политическия терен се очакват заявки на нови играчи, на икономическия - галопираща инфлация, на..

публикувано на 05.02.23 в 17:30