Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Искреност и самочувствие във „Вход свободен“

| обновено на 10.11.20 в 09:47

За виждането ни, за искреността към себе си и другите, ви провокираме с холистичния терапевт Мартина Генкова-Иванова, в рубриката "Брейнсторминг".

Предизвикваме ви и по отношение на разбирането ни за самочувствие. Може да научите повече, от събитието на Сдружение „Иновационен център“, утре от 18.30 часа. Консултантът Величка Кръстева споделя още информация, във времето след 13 часа.

Очаквайте и рубриките ни „Предразсъдъци и следразсъдъци“ и „На кино“.

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

С актуалните теми на седмицата „Точно днес“

В предизборно време финансовите искания за по-високи заплати изглежда се изпълняват най-лесно. Малко над 80 милиона лева ще получат до дни държавните висши училища за увеличение на заплатите. Защо обаче висшите учебни заведения остават в стачна готовност? Отговорите търсим от Илиян Добрев , председател на организацията на Синдикат „Висше..

обновено на 19.05.24 в 18:07

Клуб "Неделя" за Щастието от първо лице

Дъждът днес не може да помрачи настроението ни и затова избираме дестинация "Щастие" в неделния следобед. В тази посока наш любезен домакин ще бъде г-жа  Йорданка Рабаджийска, с която заедно ще Ви поканим на първия по рода си фестивал "Психология на щастието", който ще се проведе на 2-юни в града на тепетата. Има ли рецепта за щастие, кои са..

публикувано на 19.05.24 в 14:00

Ранно утро с "Шейкър"

Все още е май, дъждовен, хладен, но ароматен като никой друг в календара!  Особено внимание и време отделяме тази сутрин на ароматите, и тяхното влияние върху хората и поведението им. С психолога Валентина Славова, която вече 13 години изследва влиянието на ароматите върху поведението на хората, ще поговорим и за натурална парфюмерия, в която..

публикувано на 18.05.24 в 16:05

Матури преди бала и майски фестове „Ден след ден“

Напрегната нощ за полицията в Пловдив, Видовден за зрелостниците,  празник за занаятчии и самодейци и нестихваща жълта еуфория в града от спечелената от  „Ботев“ футболна купа – така изглежда 17-ти май в града. Ще го разкажем в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17 часа. Ще припомним как започна и как приключи кризата с барикадиралия се в дома си бивш..

публикувано на 17.05.24 в 14:28

"Вход свободен"- слънчево, с напълно разкъсана облачност

Имам напълно обосновани съмнения, че този месец не никакъв май и даже съм убеден, че всъщност си е истинския април, с когото май, май че си е сменил мястото- ей така - за експеримент и забавление! Хайде стига! Вече не е забавно! Върнете си ни изконно привичния и автентичен пети месец! Моля! Чудите се на кого говоря. На който е отговорен, разбира се,..

публикувано на 17.05.24 в 09:00