Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Добро утро, ден!" с Лили Бързева

| обновено на 19.08.21 в 14:12

В „Добро утро, ден!“ през първата на седмица на февруари ни гостува Лили Бързева. Тя е едно от най-известните лица на Пловдив, водещ, ПР, организатор на културни събития, майка на три деца. 

Намира време да се усмихва, работи, пътува, да се радва на малката Еми и порасналите Лиана и Мартин. 

Помним я от телевизия "Евроком", а също и като водеща при откриването на кулата, когато Пловдив беше Европейска столица на културата. Тя говори за нейната работа в Държавна опера Пловдив, за чичо й Тома Спространов и за наученото от него за радиото и телевизията.

В разговора с нея – тя споделя любимата мисъл, също и любопитното защо нейната зодия Скорпион може да е повече от добра.

Предаването ще излъчим в събота на 6 февруари, от 7.00 до 8.00 часа, а всяка сутрин от 7.30 може да слушате отделните части на интервюто, което направи Живка Танчева с Лили Бързева.


Още от категорията

На преден план "Точно днес"

Сутрешният поглед към деня минава през разговори за здравето на децата, политическата какафония преди ротацията, трафикът по време на ремонти, не/възможните прогнози по време на война и класическите произведения на български художници, които излизат от тишината на хранилищата. Чуйте в предаването:  - д-р Полина Стойнова от Спортния диспансер в Пловдив,..

публикувано на 26.02.24 в 17:16

"Ден след ден" по стъпките на делника

След 11-та национална конференция ДПС вече е с двама съпредседатели – дългогодишният депутат и бивш екоминистър д-р Джевдет Чакъров и председателят на ПГ на движението Делян Пеевски. Делегатите приеха предложението на почетния председател Ахмед Доган лидерският пост да се раздели между двамата. Накъде върви Движението за права и свободи и каква..

публикувано на 26.02.24 в 14:45

"Вход свободен" в последния понеделник на февруари

Вторият месец от годината, без да бърза, постепенно се превръща в спомен. Котараците започват да пеят все по- настойчиво любовните си песни, кокичетата разцъфват в бели съцветия под дървета и балкони, температурите трайно се въртят около 15 градуса и всичко това е само лека прелюдия към набъбваща, напираща и неудържима пролет , която въпреки..

публикувано на 26.02.24 в 09:00

„Точно днес“ за общественото и политическото напрежение

Ще бъдат ли размразени преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за съдбата на правителството след ротацията на 6-ти март? Основен въпрос, който търси отговор през новата седмица, ето какво ще чуете в първото утро от нея: Какви са възможните сценарии за управление на страната, след острата реакция на ГЕРБ и ДПС по отношение на предложения..

публикувано на 25.02.24 в 18:06

Клуб "Неделя" на прощаване с февруари

Днес в предаването посрещаме актора Петър Тосков, който ще ни разкаже за гостуването си в Атланта- Джорджия с моноспектакъла си "Тоскография". Гостът ще сподели вълнуващи впечатления от срещите с публиката от диаспората и тръпката, която превръща това пътуване в незабравим спомен. Във втората част на Клуб "Неделя" ще гостува финансовия анализатор..

публикувано на 25.02.24 в 12:00