Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Арт- двойка на гости в Клуб "Неделя"

Той е жива икона на българското кино. Той живее в седмото изкуство и след 153 филма зад гърба си, мъдро и достойно носи всичкото знание за него, без да загуби
нито за миг естествената си скромност. Младите му колеги го обожават, не само заради огромния му авторитет и излъчване, а  защото безкористно и от сърце е готов да помогне  на всеки прохождащ в занаята. Не познавам друг човек, който да говори  за киното с такава страст  и  светлина в очите. Той е  актьорът легенда Любен Чаталов! 
Днес в предаването ще ви срещнем с него и неговата звездна спътница-  поетесата Камелия Кондова. 
Започваме веднага след новините в 16 часа!

БНР подкасти:

Още от категорията

"Точно днес" във вторник звучи така...

Темите във вторник сутрин от 6.00 до 9.30 часа Протестите на миньорите и енергетиците - разговор за енергетика и/или разговор за политика и комуникация? Ще чуем коментара на енергийния експерт Димитър Иванов от  Центъра за изследване на Балканите и черноморския регион. Безопасността на движението - има ли как да се запълни със съдържание клишето, има..

публикувано на 02.10.23 в 16:36

Трудни решения "Ден след ден"

Протестиращите миньори и енергетици на магистрала „Тракия“ край Стара Загора се увеличават, увеличават се и исканията им към правителството. Сред тях вече фигурира и отлагане на либерализацията на енергийния пазар за битови потребители до достигането на средноевропейските нива за енергийна бедност на домакинствата. Иска се също гарантиране на на..

публикувано на 02.10.23 в 14:23

Вход свободен в деня на усмивката

В първия ден на седмицата е нормално да сме сериозни и мобилизирани за работа, но по една случайност 2-ри октомври е международен ден едновременнно на усмивката и ненасилието. Усмивката е знак за приятелство и благоразположение към околните, когато е искрена. Днес в предаването ще бъдем изцяло посветени на хората ,  които  наосят усмивки и ги споделят..

публикувано на 02.10.23 в 10:00

"Точно днес" по стъпките на октомври

В първия работен ден за октомври тръгваме по стъпките на темите на деня. Ето и какви ще са акцентите в програма "Точно днес". Вървим по пътя към местния вот, на който след по-малко от месец пловдивчани ще кажат тежката си дума - ще изберат кмет, районни кметове и общински съветници, а от изборът им ще стане ясно и каква е визията им за града. Какво..

публикувано на 01.10.23 в 17:00

За полета на мечтите днес в Клуб "Неделя"

В първото октомврийско издание на предаването Ви срещаме с един "Млад изобретател", който не се притеснява да лети високо в небето, защото човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му - инж.Костадин Недев! Пилот на изтребител по призвание и по душа, създател на иновативната образователна платформа "Млад изобретател", носител на наградата "Джон..

публикувано на 01.10.23 в 12:58