Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Храна и екзотика във „Вход свободен“

| обновено на 16.07.21 в 11:01

Лятно и с две усмивки от сърце ви посрещаме днес във „Вход свободен“!

Ако все още не сте обядвали, останете с нас, за да ви нахраним с примамливи кулинарни изкушения и вкусни аромати, или казано накратко Street Food & Art Festival.

За второто издание на фестивала, подробностите от организатора Николай Тодоров, веднага след 13:00. Поканили сме и един от интересните участници, шеф Николай Тихомиров – самият той ще ни разкаже лесно ли е да майсториш ястия за кралски особи.

Освен вкусна храна, сме ви приготвили и екзотика за разкош с рубриката ни „За животните с любов“, в ефирното време на която ви срещаме със Стефан Кюркчиев, уредник зала „Терариум“ в Природонаучен музей- Пловдив. Разговорът ни с него е за Международния ден на змиите.

Както по традиция в петък ще отидем и „На кино“, ще се посмеем с вицовете на колегата Жоро Пеев, и за финал ще „Четем с Радио Пловдив“.

Заедно сме веднага след новините в 12:00 и обещаваме да бъде любопитно и забавно!


Още от категорията

"Вход свободен" в последния понеделник на февруари

Вторият месец от годината, без да бърза, постепенно се превръща в спомен. Котараците започват да пеят все по- настойчиво любовните си песни, кокичетата разцъфват в бели съцветия под дървета и балкони, температурите трайно се въртят около 15 градуса и всичко това е само лека прелюдия към набъбваща, напираща и неудържима пролет , която въпреки..

публикувано на 26.02.24 в 09:00

„Точно днес“ за общественото и политическото напрежение

Ще бъдат ли размразени преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за съдбата на правителството след ротацията на 6-ти март? Основен въпрос, който търси отговор през новата седмица, ето какво ще чуете в първото утро от нея: Какви са възможните сценарии за управление на страната, след острата реакция на ГЕРБ и ДПС по отношение на предложения..

публикувано на 25.02.24 в 18:06

Клуб "Неделя" на прощаване с февруари

Днес в предаването посрещаме актора Петър Тосков, който ще ни разкаже за гостуването си в Атланта- Джорджия с моноспектакъла си "Тоскография". Гостът ще сподели вълнуващи впечатления от срещите с публиката от диаспората и тръпката, която превръща това пътуване в незабравим спомен. Във втората част на Клуб "Неделя" ще гостува финансовия анализатор..

публикувано на 25.02.24 в 12:00

Ранно утро с "Шейкър"

Споделяме заедно утрото в почивния ден! Прогнозата не обещава слънце, но ние ви обещаваме интересни теми и събеседници! Срещаме ви с Моника Балаян - психолог, учен и мотиватор, в един разговор за търсенията й в психологията, откритията и създаването на метода Mneuro.  Поредна тема разглеждаме и с Янка Делева, създател на "Пространство за родители"...

публикувано на 24.02.24 в 16:05

Екатерина Терзиева в "Добро утро, ден!"

След 20 години в журналистиката Екатерина Терзиева днес разказва истории като гид, радва се на любов и на радостта от новото поприще, което избира сама.  Леко разказва за трудностите. Тежки са думите за фалшивите хора и фалшивите новини.  В петте части на "Добро утро, ден!" тази седмица кръстосваме страната по кулинарната карта, говорим за медиите, за..

обновено на 23.02.24 в 16:54