Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антидепресивно и лятно с „Вход свободен“

| обновено на 17.08.21 в 09:34

За целта сме ви приготвили няколко неща, в днешното предаване. Безплатен НейроМаратон "Аз и Моето НейроЛято". Разговор с Невена Петрова, водещ на онлайн събитието. В продължение на десет дни, без събота и неделя, ще се развива по една важна за нас и живота ни тема. По темата ще се рисува освен, че ще се говори, за да се развие и утвърди, като такава. Някои от темите са почивка, забавление, любов, природа, взаимоотношения, предизвикателства, пари, успех и т.н.

Как да постигнем повече, в живота си? Откъде да започнем? Очаквайте коментара на Моузес Налока, консултант по бизнес и личностно развитие.

Имаме си и кино новини, за някои предстоящи заглавия. Жоро Пеев се е погрижил да ни занимае с интересна история, в рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“.

Летен следобед, най-красивите думи. 

Започваме, след новините в 12.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" - от трафика до църковните артефакти

В утрото на 17 юни говорим за профилактичните прегледи, за трафика в Пловдив и политиката на местно ниво. Обръщаме поглед и към ценни църковни артефакти от далечното минало. Ето темите и събеседниците: И в разгара на лятото пътните ремонти, а от там и проблемите с трафика, продължават. Отвориха за движение ремонтираната..

публикувано на 16.06.24 в 17:00

Клуб "Неделя" - посветени на словото

Днес в предаването ви срещаме  с писателя и радиоводещия Петър Краевски, когото познавате и от ефира на Радио Пловдив. Говорим за годините радио и телевизионна кариера, лабиринтите на вдъхновението, лириката в общуването и хумора на битието. Вторият ми гост е жива легенда на журналисиката, летописец на Пловдив и пазител на историческата памет на града..

публикувано на 16.06.24 в 12:40

Ранно утро с "Шейкър"

Неделното утро споделяме заедно, с надежда за полезно и приятно време до 10! Срещаме ви с интересни теми, и събеседници чието мнение се надяваме да внесе повече яснота и отговор на въпросите. "Как да преодолеем симптомите при менопауза с помощта на природни средства" е книга, която дава отговор и решения на много въпроси и проблеми! Много жени..

публикувано на 15.06.24 в 16:05

Спирки по пътя "Ден след ден"

Безкрайното търпение ражда мълниеносни резултати. Пловдивчани, заредете се с олимпийско търпение поне до Коледа! По обед утре се спира движението по Бетонния мост за ремонт, който ще продължи шест месеца.  Утре е събота, лято е и движението е по-ограничено  – така кметът Костадин Димитров мотивира решението на общината. Той дори се превърна в..

публикувано на 14.06.24 в 14:39

Силен петък с „Вход свободен“

Днес говорим с най-силния българин, полицаят Мариян Димитров от Пловдив, който ще се опита да постави нов рекорд, като издърпа три закачени един за друг локомотива, с общо тегло 250 тона, със собсвени сили. Събитието е тази събота, 15 юни, от 11.30 на Интермодален терминал, село Златитрап. Очаква ни и ефирна среща с Марина Иванова, автор на..

обновено на 14.06.24 в 09:33