Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Клуб „Неделя“ – за мотивацията да се движим

| обновено на 07.11.21 в 15:27

Казват, че мечтателите движат света напред. Но и в двата случая, вникнем ли  между редовете, ще изскочи онази думичка, която е движещата сила на всичко, което сме си поставили за цел. Да, точно така! Мотивация!!!

В седмия ден от месец ноември, ви каним да споделите следобеда си с нас, за да поговорим за мотивацията да се движим.

Не се притесняваме и от неуспехите си, напротив – учим се от тях, за да  продължим напред и в буквален, и в преносен смисъл… А в това предизвикателство ще ни помага Владимир Новков - личностен, социален и спортен психолог, както и сертифициран трансформационен треньор към Международната асоциация за спортни науки. Срещата ни с него е след новините в 16:00ч.

А какво е чувството да бъдеш най-добрият в света или как българските състезатели по спортна аеробика отбелязаха исторически успех за страната ни с безпрецедентните четири златни медала от Европейското първенство в град Пезаро /Италия/, ще разберем във втората половина на предаването.

За успехите, за неуморната работа, и за големите мечти разказват самите шампиони - Ана-Мария Стоилова, Дарина Пашова, Тихомир Баротев, Антонио Папазов, и техният треньор Димитрина Къндева.

Бъдете с радио Пловдив и предаването Клуб „Неделя“.

На линия сме точно в 16:00!


Още от категорията

"Ден след ден" на 2 февруари

48-то Народно събрание приключи своята работа. Сред започнатото и недовършеното в няколкомесечната му активност са и промените в Кодекса за застраховане, които са свързани с покриване на щети в чужбина при пътни инциденти, причинени от клиенти на български застрахователи. По темата ще разговаряме с Владимир Тодоров от Българската асоциация на..

публикувано на 02.02.23 в 14:31

Усмихнат четвъртък с "Вход свободен"

Във втория ден на февруари сняг не можем да Ви обещаем :)))))) но със сигурност ще усмихнем поне десетина от Вас :)))))))) Имаме само едно условие - да споделите следобедът си с нас!!! Започваме с Десето юбилейно издание на най-якото събитие този уикенд в Пловдив - "Plovdiv Game Jam 2023". Подробности и условия за участие очакваме да разберем от..

публикувано на 02.02.23 в 09:35

"Точно днес" за минималната заплата и сметките за ток

В утрото на 2 февруари говорим за транспорт, социална политика и култура. Започваме след новините в 6  и сме до 9:30. Ето и какви са акцентите: В четвъртък сутрин обръщаме поглед към междуградските линии в област Пловдив. За 17 от общо 28 междуградски линии няма желаещи превозвачи, които да изпълняват курсовете. Има ли опасност десетки жители на..

публикувано на 01.02.23 в 17:04

Още 20 пъти "Ден след ден" през февруари

Началото и краят са просто две страни на една линия.  Дали през февруари тя ще бъде права отсечка или ще прилича на кардиограма предстои да разберем в 20-те издания на следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден" , първото от които започва днес.   Започваме обаче месеца с протести. Във времето от 15 до 17 ще чуем защо протестираха хората с..

публикувано на 01.02.23 в 15:01

За изкуството във „Вход свободен“

Говорим за изложбата „Чувства“. Самостоятелна изложба на Мира Фичева в галерия „Артистика“, в Пловдив, на 7-ми февруари. Режисьорът и сценограф Мария Банова, разказва за премиерата на второто представление за бебета /от 6 месеца до 3 години/, на Държавен куклен театър - Пловдив. Спектакълът „Полет“ ще се играе на 7-ми февруари. В..

обновено на 01.02.23 в 09:42