Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Играй и спечели! Днес в "Следобед с Едит"

| обновено на 25.11.21 в 13:08

Здравейте, сладури! 🍷 Знаете, че съм истински фен на виното, а този уикенд в града под тепетата, ще се проведе един от любимите ми фестивали - "Дефиле на младото вино"! 🥂 По повода съм ви приготвила чудна игра с подаръци! 🍾

👂 Ослушвайте се внимателно, защото между 14 и 15ч. задавам въпроси. Всеки обадил се на тел. 032 632 400 и 60 58 60 ☎ с верен отговор, автоматично се включва в жребия за трите ни награди: бутилка вино и покана за фестивала, покана и брандиран тирбушон и бутилка вино в рекламна торбичка.

Повече информация за "Дефиле на младото вино" тук => https://www.facebook.com/events/166748642298686?ref=newsfeed

"Следобед с Едит" - всеки делничен ден, след новините в 14ч.Още от категорията

На Никулден - от празника до победите

Никулден! Зимният семеен празник  внася първото усещане за топлина, очакване за сняг и споделеност в уюта на дома след дълга предстояща зима. Именниците, моряците, пътешествениците, търговците, банкерите празнуват. И ако името на Чудотвореца Свети Николай означава „побеждаващ“, да си пожелаем  да  има победи! С повече здраве и с морални сили!..

публикувано на 05.12.22 в 16:51

„Ден след ден“ между Меси и Шенген

Хирургът проф. Николай Габровски е номинираният от ГЕРБ да състави правителство. Кабинет, който да е по-далеч от политическото говорене и по-близо до експертността е целта, която той си поставя. Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подсказа, че номинираният няма да е популярен политик, въпреки личното му и донякъде нескромно, както сам той определи,..

публикувано на 05.12.22 в 14:19

"Вход свободен" за Международния ден на доброволците

Днес отдаваме почит и огромно уважение към хората, които с безвъзмезден труд помагат за подобряването на живота на уязвимите, беззащитните и тези, които имат най-голяма нужда от помощ. За доброволчеството като учене, диалог и социална ангажираност, говорим с Ренета Венева, председател на Националния Алианс за работа с доброволци. Какво мотивира..

публикувано на 05.12.22 в 09:28

Възможности и амбиции "Точно днес"

В утрото на 5 декември отваряме седмицата с теми, които влизат през вратата на празничния календар и с разговори за другите, които са с нас и преди, и слад след границата му. Политически анализатор, но и член на ГЕРБ, Георги Харизанов   говори за възможностите за съставяне на кабинет от първата политическа сила. Кой ще вземе и може ли да изпълни..

публикувано на 04.12.22 в 15:13
Хор

Клуб "Неделя" между класиката и модерното

Има  истории, които се раждат от сблъсъка на полюсите. Пръкват се от срещата на несъвместимите контрасти, от танца на фикцията и реалността върху белия лист. Там,където драконите живеят с хората, където супергероите продават чорапи, а биткойнът се разменя срещу замразена пача, където световните рок звезди варят лютеница, а формулата на айляка струва..

публикувано на 04.12.22 в 15:30