Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Усмихнат понеделник със "Следобед с Едит"

| обновено на 29.11.21 в 13:01

Трудно ти е да се събудиш? 😴 Нямаш много ток в батериите? 🔋 Едитка - Заредитка е тук, за да те енергизира и усмихне! 💜

➡ Днес в "Следобед с Едит" си говорим предпразнично за най - добрата коледна напитка, райетата на зебрите и синдромът "понеделник следобед".🤣

📻 Вклювайте приемниците на честотите на Радио Пловдив, започвам веднага след новините в 14ч. 

Още от категорията

"Точно днес" на 21 февруари

Утрото на 21 февруари посрещаме с актуалните теми от деня. Ето и какви са акцентите. Точно в деня на откриването на АГРА 2024 темата земеделие вълнуваше не само Пловдив, но и държавата. Представители на Инициативния комитет за спасяване на българското земеделие се срещнаха с министър-председателя акад. Николай Денков. Какви са резултатите от..

публикувано на 20.02.24 в 16:41

Намерения и действия „Ден след ден"

По-ефективна приходна администрация е целта на сливането на НАП и Агенция „Митници“. От фиансовото министерство, което анонсира идеята, посочват, че подобни структури има в други 9 страни от Европейския съюз. Търсим коментара на Любомир Дацов, бивш заместник-министър на финансите. След фермерите, които издействаха с протестите си отстъпки от..

публикувано на 20.02.24 в 14:14

Екология и традиции във „Вход свободен“

Този вторник, Румяна Киризиева от сдружение „БГ Бъди активен“ ни разказва за старта на кампанията, за еко община на България. С Петя Маринова секретар на НЧ "Проф. Кирил Дженев - 2018" Пловдив, говорим за тяхната работилница за мартеници и подарък за мама, тази събота. Тя ще ни разкаже и за още една инициатива, която предвиждат, свързана с..

публикувано на 20.02.24 в 09:30

На 20 февруари "Точно днес"

Ритъмът на деня ще следваме вторник сутрин в утринната ни програма, за да ви разкажем за събитията с днешна дата и пловдивски адрес. Преплитаме в делника и истории за надеждата, писмеността и езика. Ще ви запознаем с  Ники - момчето, което  докато седи в инвалидната количка прави мартенички, защото има нужда от средства за рехабилитация. Яница Марова..

публикувано на 19.02.24 в 15:13

Памет, настояще и бъдеще в "Ден след ден"

С репортажи от проявите по повод 151 години от гибелта на Васил Левски започва следобедната програма на Радио Пловдив "Ден след ден" на 19 февруари.  Стотици хора присъстваха на възпоменателния митинг в Карлово - родния град на Апостола на свободата.   Кметове, общественици , почетна рота и вонен оркестър участваха в честването, а д..

публикувано на 19.02.24 в 14:58