Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рубрика "Арменски Поп" - обади се, оплачи се!

Само втори декември е, а вече си чул Марая 10 пъти? 🤯 Обичаш лятото, а пак е зима? 🥶 
Или пък ти е писнало някой да ти прецаква коледния дух с нацупена физиономия? 🎄 
За каквото щеш мрънкай ти, мрънкай на воля, помрънкай си на моите честоти! 🙃

🧙 Рубрика "Арменски поп", всеки четвъртък в "Следобед с Едит",  дава воля на всички твои недоволства! 😤
Обади се, оплачи се! Не печелиш нищо, освен облекчение! 🤣

➡ Очаквам те между 14 и 15ч. на тел. 032 632 400 и 60 58 60 ☎
Може да помрънквате и на фейсбук страницата на предаването тук => https://www.facebook.com/sledobedsedit 

Още от категорията

„Точно днес“ – за политическите драми и последствията от тях

Отново в оборот са въпросите, свързани с управлението на страната. Ще има ли извънреден парламентарен вот и избори „2 в 1“? И какви ще са последствията, ако се стигне до такъв край на управляващата сглобка? Отговорите търсим в четвъртото утро на седмицата. Ето какво ще чуете във времето до 9.30 часа: Какво наложи предложеният от коалиция..

обновено на 21.02.24 в 16:58

50:50 - сделка или не „Ден след ден“

Предложеният от ПП-ДБ меморандум за управлението на страната след ротацията очаквано скара не-коалицията. И политиците, и медиите сравняват властта с термини от най- популярните телевизионни игри като „сделка или не“ и „50 на 50“. Въпреки заявката, че всичко подлежи на обсъждане предупреждението и от ПП-ДБ, и от ГЕРБ-СДС е, че изборите 2 в 1 може..

публикувано на 21.02.24 в 14:37

"Вход свободен" - за щастието и за жените

На въпроса "Какво е щастие?", всеки психолог би отговорил, че щастието е личното ни усещане за щастие! Навярно щастието се крие отвъд планове, очаквания и предразсъдъци, норми, ограничения, и може да ни споходи спонтанно на най - необичайни места, по никое време! Това всъщност е добрата новина! Другата добра новина е, че ще останем позитивно настроени във..

публикувано на 21.02.24 в 09:30

"Точно днес" на 21 февруари

Утрото на 21 февруари посрещаме с актуалните теми от деня. Ето и какви са акцентите. Точно в деня на откриването на АГРА 2024 темата земеделие вълнуваше не само Пловдив, но и държавата. Представители на Инициативния комитет за спасяване на българското земеделие се срещнаха с министър-председателя акад. Николай Денков. Какви са резултатите от..

публикувано на 20.02.24 в 16:41

Намерения и действия „Ден след ден"

По-ефективна приходна администрация е целта на сливането на НАП и Агенция „Митници“. От фиансовото министерство, което анонсира идеята, посочват, че подобни структури има в други 9 страни от Европейския съюз. Търсим коментара на Любомир Дацов, бивш заместник-министър на финансите. След фермерите, които издействаха с протестите си отстъпки от..

публикувано на 20.02.24 в 14:14