Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петъчна Манджа с грозде в "Следобед с Едит"

Здравейте, радио дружки! 🥰

Събираме се като за последно тази седмица, за да дадем усмихнато начало на почивните дни и да изпратим първата февруарска работна седмица в историята. 🎉 Както и заглавието подсказва днес няма да имаме ограничения в темите, нито пък в музиката! 🎵
Забавляваме се без мярка и съвсем в унисон с блесналото слънце навън! ☀

Очаквам ви веднага след новините в 14ч.
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Добро утро, ден!" с Антония Димитрова

Галеристката Антония  Димитрова е родена в гр.Пловдив. Работи в областта на нетъкания текстил / Fibre Art/ и на абстрактните композиции в различни техники, като през 1991 г. в реална среда осъществява монументалната текстилна пластика „Движение“ в приемната на Президента на Световната федерация по лека атлетика.Има самостоятелни изложби в..

обновено на 19.04.24 в 15:37

Отлагане „Ден след ден“

Народното събрание отново отложи първата стъпка към либерализиране на пазара на ток за битовите потребители. Недостатъчно добре подготвена процедура за промяната и риск от сериозно поскъпване на тока бяха причините, които изтъкнаха от БСП, ГЕРБ, ИТН, след като ПП-ДБ единствени се обявиха против отлагането. По темата ще разговаряме с енергийния..

обновено на 19.04.24 в 15:23

Поетично с „Вход свободен“

Говорим за представянето на стихосбирката „Феникс. Възраждане“ на Ралица Стоянова, от Пловдив. На 24-и, тя ще представи своите стихове и картини, рисувани с помощта на техниката – енкаустика. Приключи конкурсът „Мая Любенова“. Това е петото издание на конкурса за хайку поезия. В сряда беше и Световният ден на хайку. Говорим с Владислав Христов..

публикувано на 19.04.24 в 09:30

"Точно днес" за вчера и утре

Спомените на Пловдив, спомените за въстанието от Април 1878 - ма, портфейлът на българите през миналата година и днес, турболенциите в сектора на земеделието, "Червената шапка - Презареждане"  са теми на предаването в петък от 6.00 до 9.30 часа. НСИ оповести данни за доходите ни през миналата година. От тях разбираме, че  доходите на човек от домакинство..

публикувано на 18.04.24 в 17:03

Наследство и реалност „Ден след ден“

В Международния ден на паметниците и забележителностите в подлез "Археологически" в Пловдив отваря врати късноантичната сграда „Ирини“, която беше обновена след прекратения концесионен договор.  Пред журналисти бе направена първата официална разходка в обновената Градска градина, за която се води дебат как да се нарича „Дондукова“ или „Иван..

публикувано на 18.04.24 в 14:46