Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Неделно и с усмивка в Клуба

В поредното издание на предаването Клуб „Неделя“ ще озарим ефира с присъствието на две прекрасни дами и дейността, с която се занимават от сърце.

В първия час ви срещаме с грациозната Ивелина Йорданова - треньор по художествена гимнастика и бивша гимнастичка, поставила си за цел да предаде красотата на този спорт и на най-малките. С нея говорим за художествената гимнастика и децата, кога е най-подходящата възраст за момичетата да стартират с този изящен спорт и какви качества развива той.

Веднага след новините в 17:00, в студио 6 на радио Пловдив каним и втората ни събеседничка Ирина Иванова. Тя определено е добра в говоренето и със сигурност знае как да помага на децата да развиват правилно своята реч. Ирина Иванова е логопед по призвание и по душа, и точно от нея ще разберем колко е важна ролята на логопеда в детското развитие и до къде всъщност се простира тя.

Е, това е по сценарий за днешния 13-ти февруари.

Бъдете с нас! Ще се чуем точно в 16:00 по радио Пловдив и в Клуб „Неделя“!


БНР подкасти:

Още от категорията

"Точно днес" - февруарски смут и надежди

Февруари донесе редица промени и ледени дни. И ако част от промените са заключени в обсега на политиците, то за природните катаклизми няма виновни.  Търсим нашите спасителните екипи , които пътуват за Турция, след опустошителното земетресение в района на Газиентеп, на границата със Сирия. Кадрите са безсилни да покажат страданието и болката, можем само..

публикувано на 06.02.23 в 15:53

"Ден след ден" на 6 февруари

Днешният 6 февруари донесе ново изостряне на  напрежението между пловдивския кмет и местната организация на ГЕРБ. Здравко Димитров предпочете да напусне партията, но да не изпълни искането на лидера Бойко Борисов да освободи кметския пост. На свой ред Димитров контраатакува като отказа по-нантатъшно общинско финансиране за строящите се стадиони на..

публикувано на 06.02.23 в 14:42

Пътуваме до Летящата страна с "Вход свободен"

В първия ден от новата седмица сме много развълнувани и още повече усмихнати, защото с удоволствие Ви каним на посещение в "Летящата страна" - семейно куклено представление с ВХОД СВОБОДЕН на 11 февруари в Театър Хенд-Пловдив. В това ефирно пътешествие ще ни помага Ивайло Попов от Екологично сдружение "За Земята" , както и един от актьорите в..

публикувано на 06.02.23 в 09:30

Неясните образи на зимата - "Точно днес"

101-то Правителство на България официално встъпи в длъжност. Президентът Румен Радев го предупреди  да очаква изключително тежка предизборна кампания. Новият стар служебен премиер Гълъб Донев даде "старт на новия сезон на попитическия сървайвър". На политическия терен се очакват заявки на нови играчи, на икономическия - галопираща инфлация, на..

публикувано на 05.02.23 в 17:30

Снежна и спокойна неделя в Клуба

В днешното издание на предаването Клуб "Неделя" ви обещаваме много музика, интересни гости и актуални теми! Г-н Георги Титюков , заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика“ в община Пловдив е и първият гост днес на колегата Диян Никифоров днес. Освен за новини от света на спорта, те ще говорят от първо лице и с усмивка разбира..

обновено на 05.02.23 в 15:45