Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изкуство и разговори във „Вход свободен“

Този четвъртък, насочваме вниманието ви към разговора с Цвета Балийска, ръководител на плейбек театър „Тук и сега“. С нея говорим за новия интерактивен спектакъл, съвместно с театър „Възраждане“, „Отвъд ограниченията“, на живо и онлайн, днес от 19 часа. 

В рубриката “Брейнсторминг“, коментираме трите нива на разговора и нервната система, с Албена Паралингова.

Няма да ви липсва и рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев.

Иначе, днешният 17-ти февруари бил ден на спонтанните актове на доброта. 

Започваме, след новините в 12. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Светлата сряда - "Точно днес" на 8 май

В седмицата на светлината и след големия празник идва още от ежедневието на месеца. През май ще слушаме отново обещанията и полемиката между партийните водачи, ще упражняваме устойчивост към темите, които ще бъдат заложени в конспектите на партии и коалиции за вота 2 в 1 на 9 юни.  Говорим с водачите на листи в Пловдив област и Смолян. Кръстю Врачев..

публикувано на 07.05.24 в 16:10

Пътища и листи по светло в "Ден след ден"

Много път до близки и далечни разстояния изминахме по празниците. Тези, които предпочитат да пътуват с влак обаче ще плащат вече повече за билети. Колко ще струват след 20 процентното увеличение билетите за влак до Карлово, Асеновград и Пазарджик и колко ще бъде билетът до морето? Отговoр търсим от Ангел Дасколов от пловдивското поделение "Пътнически..

публикувано на 07.05.24 в 15:02

Културата на срещите във „Вход свободен“

С Елена Родимова говорим за събитието „Предизвикателствата в съвременната дейтинг култура“, на 9-ти май, в Пловдив. Вход свободен, подробности след 14 часа. С Ирена Младенова, коментираме темата за работата на мозъка и времето, и къде е златното сечение? Повече в рубриката „Брейнсторминг“. Очаквайте рубриките ни „Предразсъдъци и..

публикувано на 07.05.24 в 09:30

На Светли Вторник - "Точно днес"

По пътеките на времето на Светли вторник почитаме Света Богородица с молитва да ни закриля в пътя ни и сглобяваме настоящето в ритъма на Възкресната празничност и знаците на героично-делничното.  "Точно днес "Пътеките на времето" ще ни отведат към Стария град и Галерия "Възраждане", в която световноизвестният  български творец Юлиян Йорданов  открива на..

публикувано на 06.05.24 в 17:11

Честит празник с "Вход свободен"

На Гергьовден поздравяваме всички, които празнуват името си днес и им подаряваме всяка песен от ефира, с пожелания за здраве и късмет! Споделяме следобедът си с Вас, с много настроение, със значими събития и интересни гости. Ще потърсим отговор и на въпроси може ли мозъкът ни да бъде в топ форма и защо мозъкът ни спира, когато сърфираме или сме гневни...

публикувано на 06.05.24 в 09:30