Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 16.04.22 в 18:05

 Неделя сутрин - обичайното време за срещи с хубава музика, любопитни  новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот! Това накратко описва случващото се всяка неделна сутрин в "Шейкър" по Радио Пловдив .

По средата на пролетната прелест, отбелязваме и един от най-радостните и красиви празници в народния ни и църковен календар – Цветница, градът ще се окъпе в настроение! 

Срещаме ви с виртуозния акоредеонист Калоян Куманов и последната пиеса от "KK Project". Във „Вековна рапсодия“, в която се преплитат мотиви от творчеството на Шопен и Бетовен, Калоян музицира заедно с Евелин Демирев, Стоян Янкулов Стунджи и Ангел Дюлгеров.

Водещите принципи на всяка зодия разглеждаме във "Звездна диагноза", а "Мултивитамин" ви предлага повече информация за рисковете, които крият някои физически натоварвания.

Започваме след новините в 7.

Още от категорията

Отклонения и изключения „Ден след ден“

На 27-ми септември лекарите се борят за живота на 2- годишно дете, жертва на жестоко насилие, а най- големият производител на ябълки у нас каза сбогом на бизнеса си. Разказът на институциите за поредния случай на насилие, както и експертното мнение на психиатъра д-р Веселин Герев за причините за агресията на осиновителката на детето ще са..

публикувано на 27.09.22 в 14:35

"За Хайваните с любов" в "Следобед с Едит"

Вторник е, сладури! 🥳 Време е за неистови звуци от животинското царство! 🙉 ➡ Включи се в играта "За хайваните с Любов!" 😻 Днес, между 14 и 15ч. се ослушвай много внимателно.👂 В ефира на Радио Пловдив ще чуеш стенания от различни създания, а твоята задача е да познаеш - Кое е това животно, само по звуците, които издава! 🤔 Разбира се,..

публикувано на 27.09.22 в 13:00

Спортуваме във „Вход свободен“

За осма поредна година, на 30-ти септември, ще се проведе Европейският ден на спорта в училище. Той се случва всеки последен петък на месец септември и се координира от сдружение „BG Бъди активен“. Неговата цел е да запознае децата с нови възможности за спортни занимания, да насърчи интереса им към здравословния начин на живот и да ги мотивира да се..

обновено на 27.09.22 в 09:39

Новините с коментар "Точно днес"

Седмицата ще завърши с изборния ден. На финала на кампанията за нейния смисъл и дух ще говорим със социолога Боряна Димитрова. Доколкото социологическите сондажи са сходни в прогнозите си, новият парламент вече очертава физиономия. Въпросът е какво ще произведе сборът на прескочилите 4%- вата бариера. И още  - колко представително ще е  и на каква енергия..

публикувано на 26.09.22 в 17:07

Изборът на сезона или избори всеки сезон в „Ден след ден“

Последните дни на предизборната кампания съвпадат с първите есенни,  но все още носят остатъчен вкус на лято. Плодотворен ли ще бъде сезонът след изборите?   Има ли избор при парламентарния вот или да се готвим за нов изборен сезон?    Какво очакват пловдивчани и помогна ли им кампанията да решат дали да гласуват – отговорите са в анкета на..

публикувано на 26.09.22 в 14:45