Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Панайот Стефанов в "Добро утро, ден!"

| обновено на 24.07.22 в 10:16

Списанието Нула32 е гост на Радио Пловдив. Изданието за стил и култура вече 6 години и половина излиза в Пловдив. Екипът пише за града и отразява значимите събития, обекти и срещи. Разговаряме с Панайот Стефанов, момчето, което през 2015 година решава, заедно с приятели, че искат да направят списание на хартия за родния град и хората тук. По-късно имат и онлайн издание, креативната агенция и бизнес модел.

Панайот  Стефанов завършва журналистика в Софийския университет и се интересува от всичко онова, което я изгражда. Създава списанието Нула32 в плен на заблудата, че познава този град достатъчно добре, за да започне да го разказва.

Главният редактор на списанието Нула32 е наш събеседник в седмицата преди Великден. Той разказва за пътешествията, отговаря с шега защо пише, признава и за това, че всеки следващ брой е труден и с най-много търсене. Например, научаваме и защо са написали и открили - 32 причини да не обичаш Пловдив.


Още от категорията

Ранно утро с "Шейкър"

Споделяме заедно утрото в почивния ден! Прогнозата не обещава слънце, но ние ви обещаваме интересни теми и събеседници! Срещаме ви с Моника Балаян - психолог, учен и мотиватор, в един разговор за търсенията й в психологията, откритията и създаването на метода Mneuro.  Поредна тема разглеждаме и с Янка Делева, създател на "Пространство за родители"...

публикувано на 24.02.24 в 16:05

Екатерина Терзиева в "Добро утро, ден!"

След 20 години в журналистиката Екатерина Терзиева днес разказва истории като гид, радва се на любов и на радостта от новото поприще, което избира сама.  Леко разказва за трудностите. Тежки са думите за фалшивите хора и фалшивите новини.  В петте части на "Добро утро, ден!" тази седмица кръстосваме страната по кулинарната карта, говорим за медиите, за..

обновено на 23.02.24 в 16:54
Спускаемият апарат

От тук до Луната в „Ден след ден“

И днес продължиха „престрелките“ между партиите по меморандума, предложен от ПП-ДБ. Преговорите по него могат да започнат едва другата седмица, когато стане ясна оценката за работата на министрите, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. А съпредседателят на ДПС Делян Пеевски смята, че Христо Иванов тласка държавата към извънредни избори...

публикувано на 23.02.24 в 14:24

Изкуство и баланс във „Вход свободен“

Дори да знаете, че имате време да свършите някаква работа преди сряда, кажете, че ще е в петък, ни съветва Ричард Темплар. Петък е... С Лидия Петкова, лайф коуч си говорим за упражнения, което ни балансират емоционално. Наш задочен гост е и Габриела Павлова, с която ще се съберем на „седянка“, тази неделя, в Капана, за да се обединим около..

обновено на 23.02.24 в 09:38

"Точно днес" за каузите през февруари

В последния петък на месеца обобщаваме седмицата с важните акценти: политика, литература и протести.  Дали след обвиненията между партньорите в сглобката ще има помирение, или ще очакваме избори? И още, може ли един документ, претенциозно наречен от ПП-ДБ меморандум да отключи ефективни преговори между тях и ГЕРБ-СДС, разговор с политолога и..

публикувано на 22.02.24 в 15:39