Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Инна Церовска в "Добро утро, ден!"

| обновено на 31.07.22 в 10:11

Инна Церовска е новият ни гост в „Добро утро, Ден!“.  В светлата седмица с нея минаваме през еженедневието, но и през символите на надеждата и на доброто. Разговаряме за работата й като директор на Младежкия дом в Пазарджик и за театъра под звездите в Паталеница, който подари на хората от това малко село Шекспир и запази завещаното от най- скъпите и хора.

Семейството, рицарският дух на Христо Церовски, тортата от кестени, която прави за приятели, пръстът на съдбата и палавата походка през годините са герои в петте части на интервюто с нея - честен поглед в огледалото и споделяне, че всичко може да се случи, ако има хора, с които да го направиш.

 И всичко се лее с енергията, която Инна пази от и за срещите си младите и таланливи хора.


Още от категорията

Водопад

В Червен са срещу проекта за водоснабдяване

Хората от Червен и Горнослав днес изразиха недоволство след изявлението от кмета на Асеновград д-р Христо Грудев, че стартира проект за водоснабдяване на пет села в региона. Жителите на селата казват, че мястото, от където ще се добива водата е точно зоната, където минават всички отходните води , идващи и от краварник. Паралелно с това..

публикувано на 24.03.23 в 14:30

Образованието е приоритет, но с таксите да не се злоупотребява

"Срещата на Националното ръководство на студентските съвети с участието на представители на над 20 висши учебни заведения в страната, която ще се проведе в Пловдив, е извънредна. На сайта на МОН беше публикувана официално информацията, че таксите ще бъдат увеличени с между 20 и 30% и това притесни колегите." Това заяви председателят на Националното..

публикувано на 24.03.23 в 10:46

Соц. мерки за ценови контрол няма да дадат резултат

"В пазарната икономика да има анализи и информация, е положително, няма нищо лошо в това. Нека да си правят колкото си искат платформи, това за мен са по-скоро медийни мерки, с малък резултат, но нека да ги наречем положителни". Това каза в интервю за предаването "Точно днес“ на Радио Пловдив бившият вицепремиер и министър на икономиката Николай..

публикувано на 24.03.23 в 10:00

Социално слабите имат право на водни помощи

Мит или реалност за т.нар. водни помощи, които се отпускат от МТСП за социално слаби граждани? Отговорът е на омбудсмана Диана Ковачева .  "Сезирах министър-председателя, защото законът предвижда такива водни помощи за хората, които не могат да плащат водата си. За съжаление няма никаква реакция от МТСП за хората, които имат право на тези помощи -..

публикувано на 23.03.23 в 16:20

УХТ, АУ и МУ - Пловдив ще си партнират със София Тех парк

Меморандум за сътрудничество подписаха ректорите на 3 пловдивски университета, членове на консорциума Plovdiv Wine Uni, с представители на София Тех парк. Ректорите на Медицинския университет проф. Мариана Мурджева, на Аграрния – проф. Христина Янчева и проф. Пламен Моллов, ректор на Университета по хранителни технологии, сложиха подписи под..

публикувано на 23.03.23 в 12:46