Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Клуб "Неделя" - симпатично и синоптично

Той е винаги лъчезарен и зареден с настроение. Чист пловдивчанин е и го познава не само родният му град, но и цяла България. Има дълга медийна кариера първо в радиото, а после в телевизията. Името му предизвиква усмивка още с произнасянето. Той е всенароден любимец и при това - напълно земен човек. 
Днес в Клуб "Неделя"  ще имаме огромното удоволствие да ви срещнем с журналиста и настоящ ТВ-синоптик Боби Лазаров!
Ще говорим за кариерата му от пловдивското радио "Атлантик" през 90-те до сегащната му длъжност на човека, който казва какво ще е времето по "телевизора", за срещите по пътя, радостите на живота и камъчетата на делника.
Започваме веднага след новините в 16 часа!

Галерия

Още от категорията

Есенни мотиви "Точно днес" на 5 октомври

Четвъртък сутрин теми с продължение и актуални въпроси : -Какво приеха депутатите при второ четене на Закона за управление на етажната собственост - какво се променя за собственици и наематели на жилища както и за домоуправителите - професионални или не. Питаме  Лилия Чолакова, член на Управителния съвет на Асоциация на дружествата, управляващи етажна..

публикувано на 04.10.23 в 15:59

Между изпълнимото и нереалното в „Ден след ден“

Изпълнимо или не е спорaзумението между властта и синдикатите от сектор „Енергетика“? Споровете около този въпрос са  сред депутати и министри, а протестиращите продължават вече шести ден с блокадата на автомагистрала „Тракия“. От отговора на въпроса и края на обсъжданията в  пленарната зала на Народното събрание, зависи дали ще продължат..

публикувано на 04.10.23 в 14:55

Динамична сряда във "Вход свободен"

В средата на работната седмица сме заредени и мотивирани за действие, но и отворени за красотата и смисъла, които ни носи досега с изкуството.  В "За и против" с колегата Дора Башакова разглеждаме поредна тема, оставайки обективни и градивно настроени.  Гостува ни Милка Толедова - диригентът на Хора на пловдивските момчета, с покана за предстоящата..

публикувано на 04.10.23 в 09:30

Енергетика, история, изкуство - "Точно днес"

В средата на седмицата темите „Точно днес“ са заредени с електричество с представителна базова мощ, заради начина, по който отдавна ги изговарят засегнатите от тях в най-значимите сфери на обществения живот. Сложното уравнение между енергийна независимост и екология, политически действия и социални мерки, национални интереси и европейска..

публикувано на 03.10.23 в 17:07

Истини и неистини „Ден след ден“

Лъжа ли е зеленото бъдеще на Европа? А на света? В чии ръце зелената идея се превръща в оръжие и за какви цели? Енергетиката е заредена догоре с политически сметки и с лобита зад кадър. Споровете са многопластови. Чуваме сблъсък на тези, но хората трудно се ориентират, защото ги бомбардират с числа и цени. Дали обаче изчисленията са чисто..

публикувано на 03.10.23 в 14:49