Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Една приказка за Надеждата във "Вход свободен"

Днес в предаването "Вход свободен", ще ви разкажем една приказка...

Приказка, в която главната героиня е красива и много крехка млада дама на име Снежана Урумова, или както я наричат нейните близки просто Снежка. За своите 24-години, животът й наистина е приказка, от онези хубавите, които винаги ти се иска да разказваш...До момента, в който разбира, че в тази приказка с гръм и трясък се е появил Звяра, който няма човешки облик и не ще се превърне в красив принц, напротив,  приел е размерите на най-страшното в живота - болестта.

И все пак, за да се случи ЧУДО, всички, които обичат Снежка искат да й подарят НАДЕЖДА и ВЯРА, че най-хубавото тепърва предстои! Обединяват своите усилия и обич, за да сътворят благотворителен концерт "Заедно за Снежка". За това невероятно събитие ще ви разкажем в минутките след 13:30, когато в ефира ще поканим най-добрата приятелка на Снежа, Николета Петкова, и нейната класна Галина Ангелова.

И днес, очаквайте редовните рубрики на колегата Жоро Пеев - "Предразсъдъци и следразсъдъци", както и "Виц на деня".

А веднага след новините в 13:00, предсотавяме на вашето внимание ефирна среща с една много интересна дама - психологът и психотерапевт Дора Прангаджийска. Тя гостува в Пловдив на 12.05., за да представи втората си книга "Не за всичко са виновни родителите ни".

За важността и приноса им в нашия живот - отговорите от Дора Прангаджийска!

Бъдете с "Вход свободен"! Започваме в 12:00!

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Смирение и кризи в "Ден след ден"

За избора на Арсений за Сливенски митрополит и за протестите пред храма, които говорят за всичко останало, но не и за смирение, както и за това, което очаква Българската православна църква разговаряме с  историка, публицист и телевизонен водещ Горан Благоев.  За необходимостта от кризисни центрове за помощ при домашно насилие  е репортажът на Радостина..

публикувано на 27.05.24 в 14:55

Цветно настроение с "Вход свободен"

В понеделник даваме усмихнат старт на работната седмица с много музика, интересни гости и вълнуващи събития. Беседваме и по женски в традиционната ни рубрика "Орисници". Говорим и "За животните с любов" в отреденото ефирно време. Жоро Пеев ще ни почерпи с първия за седмицата "Виц на деня", и с порция "Предразсъдъци и следразсъдъци" поднесени любезно и с..

публикувано на 27.05.24 в 09:30

"Точно днес" от църквата до спешната помощ

От църквата през международната политика до състоянието на спешната помощ у нас и кварталните ремонти са темите, които са във фокуса на вниманието в програма "Точно днес" на 27 май. Ето и темите и събеседниците. Светият Синод избра за сливенски митрополит епископ Арсений, който беше викарий на пловдивския митрополит Николай. Какво означава изборът и..

публикувано на 26.05.24 в 17:00
Младежкият хълм (Джендем тепе) в Пловдив

Говорим за култура и спорт в Клуба

Мъдрите хора казват, че спортът е част от културата на един народ. Днес ще се опитаме лично да се убедим в едно такова твърдение.  В първия час на Клуб "Неделя" ще разговаряме с нашата велика треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Кое е онова, което я накара да напусне столицата и да заживее на село, какво я вълнува днес, доколко..

публикувано на 26.05.24 в 13:20

За нещата от живота в „Шейкър"

И тази неделя сме заедно, по радио Пловдив. Ще си говорим за изкуствения интелект и как се намесва в ежедневието ни? Мой събеседник е Мариета Милошева, сертифициран специалист по дигитален маркетинг и изкуствен интелект. Очаквайте и астробюлетина за юни, със Стефи Недевска. Разговаряме и с Евгения Атанасова, директор на детска..

обновено на 25.05.24 в 16:15