Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Екстремен "Следобед с Едит"

Здравейте, мили радиослушатели! ☀

Днес избрах да ви разкажа за преживяванията ми от изминалия ден. 💦 Реших да се отдам на активна почивка сред природата, съчетана с немалка доза вода. 🌊 В компанията на още 4ма ентусиасти и инструктор, се пуснахме по река Струма с гумена лодка, каски, жилетки и гребла. 🚣‍ Рафтингът е незабравимо преживяване! 💗 Откъде води началото си този екстремен спорт и повече за нашето преживяване, ще разберете ако слушате предаването днес.📻

▶ Началото, както винаги е веднага след новините в 14ч.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Добро утро, ден!" с Веселин Койчев

Джазмузикантът Веселин Койчев е възпитаник на Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив, а професионалният му и творчески път е свързан със зората на джаза в България. Още през 1982 г. основава дуото „Джаз линия“ с баскитариста Дочо Панов, към което впоследствие се присъединяват Теодосий Спасов, Радул Начков и Йълдъз Ибрахимова...

обновено на 26.07.24 в 21:09

"Вход свободен" пооследен делник

В последния работен ден оставаме фокусирани в подгоотовката за предстоящите почивни дни!  С напредване развитието на техологичния ни свят, все по - често и все по - силно усещаме необходимост от общуване с природата. Разглеждаме общуването човек, но в най - пълноценния смисъл, където всеки допринася за развитието на връзката и никой не наранява или..

публикувано на 26.07.24 в 09:30

Спортни и спорни състезания "Точно днес"

Олимпиада 2024 е знакът, с който денят 26 юли ще се запише за историята. Париж събира световния спортен и политически елит, припомнят се послания, изчисляват се шансове за победи и за рекорди, припомнят се символи отпреди векове и се четат днес. Ще ги припомним и сравним със съвремието и в един от сутрешните ни разговори -  с доц.   д-р  Боряна Ангелова-..

публикувано на 25.07.24 в 16:49

"Вход свободен" - забавления и позитивен спор

Лятото е време за забавления на открито, за срещи с приятели! Въпреки горещините, в Пловдив се радваме на възможности за случване на най - различни забавления сред природата! Да, в нашия град все още можем да се откъснем от стреса на ежедневието, попадайки в истинска природна среда, без да напускаме очертанията на града. Това може да се случи като посетим..

публикувано на 25.07.24 в 09:30

"Точно днес" с темите на 25 юли

Започваме утрото на 25 юли с темите на деня. В програма „Точно днес“ се потапяме в недотам дълбоките води на язовир „Пясъчник“, който пресъхва. За проблема, рисковете, които крие и какво е състоянието на останалите водоеми в района говорим с Васил Узунов, директор на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“.  И от там се пренасяме към..

публикувано на 24.07.24 в 16:51