Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Без отпадъци във „Вход свободен“

Петъчно ще се опитаме да привлечем вниманието ви с интересни и полезни теми, традиция ни е. Гостува ни Румяна Киризиева от Сдружение „БГ Бъди активен“. Търсят се посланици на каузата #БезОтпадъци. Добрият пример обединява активисти за по-добър и здравословен град. Следим и темата за шишеядите. Кампанията  „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!“ продължава до края на годината, като се очаква събраното количество пластмаса да е над 20 тона.

С психотерапевта Кремена Станилова, говорим за нуждата, отпускането и удоволствието в рубриката „Брейнсторминг“. За връзката между нуждата и отпускането.

Очаквайте и рубриката „Четем с радио Пловдив“. Петък е така, че говорим и за кино.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

„Точно днес“ - зад политическите и икономически илюзии

Във второто утро на седмицата, която поставя на тест политическите умения и икономическите маневри, ще четем между редовете, за да разберем: Факт ли е новата вълна на Covid-19 у нас? Председателят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в Пловдив доктор Костадин Сотиров с конкретни данни от лекарските практики. Ще успее ли..

обновено на 04.07.22 в 16:31

Александър Леков в "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ✨ Започваме новата седмица с една вълнуваща среща. 🎉 От бас китара към класическа китара и един албум по - късно!  Александър Леков е един от водещите музиканти на българската сцена, който не спира да ни изненадва! Артистът успява да развие таланта си отвъд познатия звук на емблемата му - неговата бас китара. В търсене на..

обновено на 04.07.22 в 15:40

Пламен Асенов в „Добро утро, ден!“

Тази седмица всяко делнично утро започваме с Пламен Асенов – дългогодишен журналист, политически анализатор и автор на рубриката „ВЕЛИКИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ“ по Радио Пловдив. За себе си казва, че се е родил в Пловдив, по времето, когато дори Лили Иванова още не е пяла по радиоточката. Прави политически анализи за едни от най-големите медии не..

обновено на 04.07.22 в 14:54
Варна, 31.05.2022

"Вход свободен" с юли в сърцето

Отминалият в събота Джулай, дава началото на жадувания сезон на отпуските. Потокът към морето става все по- плътен, девствено белокожи летовници бързат по магистралите, за да придобият мечтания шоколадов тен като знак на принадлежност и слънчево доказателство за благородно прекаран отдих. Термометрите неуморно танцуват в интервала между 30 и 38 по..

публикувано на 04.07.22 в 09:45

"Точно днес" по летните посоки

Програма "Точно днес" е във времето от 7 до 9.30 часа на 4 юли, ето събеседниците ни: Сложните коалиционни разговори и възможностите за нов, втори кабинет на Продължаваме промяната коментираме с д-р Александър Димитров , политолог  и преподавател в УНСС. Протест в Карлово ще затвори рано в понеделник влизането в индустриалната зона, разговаряме по..

обновено на 03.07.22 в 17:03