Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

За музиката и "Животът след 40" в Клуб „Неделя“

В това издание на Клуб “Неделя“ ще се опитаме деликатно да човъркаме в душите ви с много музика, изпълнена на живо, и с много емоции от най-закътаните места на непознатото ни АЗ.

Една песен време и новините в 16:00, ни делят от първата ефирна среща днес, която освен полезна, обещава да бъде и изключително вълнуваща, защото на фокус е „Животът след 40“ – онлайн фестивалът, на който ще ви поканим с един от интересните лектори в него, психотерапевтът Иво Величков.

Той е специалист с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Хипнозата: същност и техники“, многократно издавана у нас и в чужбина, и председател на Българска Асоциация по Хипноза, основана през 1999 г. и акредитирана от EAAP (European Association of Applied Psychology.)

Минути след новините в 17:00, студиото ни ще бъде озарено от много музика за душата, за да докоснем най-тънките й струни. А в това начинание ще ни помагат проф.д-р Стела Митева-Динкова и младият талантлив китарист Александър Иванов. Те заедно ще ни споделят впечатленията си от току-що изминалото издание на Фестивал на китарата “Поколения“, както и подробности относно предстоящият шести Международен младежки фестивал „Кръстопът“.

Бъдете с нас! Очакваме ви на вълните на радио Пловдив и в Клуб "Неделя"!
Още от категорията

Огнено и страстно време "Точно днес"

Пожароопасно време се очертава през следващите месеци не само в гората, но и в политиката. Предстоят нови избори със стари играчи и всичко това на фона на протести срещу служебното правителство и необходимостта от овладяване на енергийната криза. За политическите ходове и сметки преди изборите, както и за възможните коалиции ще говорим с..

обновено на 09.08.22 в 16:15

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува доц. д-р Васил Паница – съдов хирург, политик -  два пъти депутат от ОДС и ДСБ в 39 и 40 НС и запален ловджия –от 10 години председател на Ловно-рибарско дружество „Сокол“. Сега вече пенсионер, които обаче продължава да практикува.  Казва, че обича сутрините, защото споделя разходката с двете..

обновено на 09.08.22 в 15:43

Нагорещен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💓 🗓 Пада лист от календара, изпълнен със слънце, айляшко настроение и лежерно-споделен следобед. 🍹 В предаването днес си говорим за тайните сватби на звездите и защо това се превърна в модерно начинание, колко къс беше най - късият ден тази година и кои са най - употребяваните думи по света и у нас. 🤔 Ако направя такава класация,..

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Да хванеш момента с „Вход свободен“

„В живота на човек има два важни момента, да издебнеш момента и да не изпуснеш момента“. Говорим за събитието „Международен ден на младежта“, в Младежки център Пловдив. Този петък, от 18 часа, в зала „Метеора“. Разговор с Калина Дамянова, младежки работник. В рубриката „Брейнсторминг“ гостува Лидия Петкова, влогър и коуч. Тя ни споделя за..

обновено на 09.08.22 в 09:43

"Точно днес" на 9 август - да подредим деня

Различни посоки и теми събираме във вторник сутрин и търсим отговори на важни въпроси за здравето, управлението на държавата, градската среда  и опазване на културното наследство на Пловдив. - за поредната ковид вълна, скритата заболеваемост и мерките  - през погледа на семейните лекари - говорим с д-р Георги Цигаровски, председател на Районната лекарска..

обновено на 08.08.22 в 16:40