Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Клуб "Неделя" - за словото и престижа

Снимка: Иван Русланов

Днес в предаването ви срещаме с талантливия и харизматичен пловдивчнин,  Радослав Бимбалов, който снощи  представи новата си книга с разкази "Млък". Ще се върнем в началото на пътя в родния град, медиите и сцената, ще преминем през бурите и вълненията на 90-те, ще говорим за пътя в му рекламата, безусловния успех , еволюцията на разказвача и най- вече ще наблегнем на "Млък" и очароваятелнте истории в нея!
Във втората част на Клуб "Неделя" посрещаме проф. д-р Любомир Караджов - преподавател в АМТИИ по PR. С него ще се потопим в света на обезателния престиж,  лостовете на успеха и поддържането на репутацията в сложните времена , в които живеем.
Започваме веднага след новините в 16 часа!

Още от категорията

"Вход свободен" - интересно в четвъртък

За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. На какъв етап от познаване на болестта, се намира медицината? Каква е заболеваемостта в България? Какви са тенденциите за лечение, в България и по света? Това са част от въпросите, които разглеждаме с  проф. д-р Мариана Мурджева, лекар - микробиолог и..

публикувано на 01.12.22 в 09:30

Не само температурни амплитуди "Точно днес"

Декември идва с предупредителни кодове за обилни валежи в Пловдивска и Смолянска област. Целият месец ще се придължа към средните си норми, но ще бъде и динамичен и температурите ще варират от минус 10 до плюс 15 градуса. още за времето в последния месец на 2022- ра чуйте в предаването то синоптика Красимир Стоев. В утрото на 1- ви декември говорим и за..

публикувано на 30.11.22 в 16:27

Керваните и кучетата „Ден след ден"

Как община Пловдив изгуби един от най