Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Ведро и усмихнато във „Вход свободен“ днес

Днес сме ви приготвили не една, а цели две значими срещи с изключително интересни събеседници.

Минути след 12:30 и в рубриката ни "В аванс", каним в ефира на радио Пловдив д-р Светлозар Василев - психоаналитик към Международната психоаналитична асоциация и преподавател в Нов Български Университет. Автор е на книгата "Огледало на въображението. Психоанализа на филмовото преживяване" (2019) и съставител на сборника "Съвременна Клайнианска психоанализа" (2021). А поводът да ни гостува в предаването "Вход свободен" е свързан с редакторския му труд върху книгата "Семейните фантоми" на Бруно Клавие.

Песен време след новините в 13:00 ни дели от втората ни ефирна среща за днес.

Тя е с психотерапевта Кремена Станилова, която гостува в Пловдив, за да представи третата си книга  "Духовността като шанс Изкуството да превръщаш кризите в пробиви". Домакин на събитието е Арт Аспект&Ключове и Перли Пловдив, а какво е духовността и как да превръщаме кризите в пробиви - отговорите от самата Кремена Станилова!

Бъдете с нас! Започваме в 12:00!

Още от категорията

Огнено и страстно време "Точно днес"

Пожароопасно време се очертава през следващите месеци не само в гората, но и в политиката. Предстоят нови избори със стари играчи и всичко това на фона на протести срещу служебното правителство и необходимостта от овладяване на енергийната криза. За политическите ходове и сметки преди изборите, както и за възможните коалиции ще говорим с..

обновено на 09.08.22 в 16:15

"Добро утро, ден!" с д-р Васил Паница

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува доц. д-р Васил Паница – съдов хирург, политик -  два пъти депутат от ОДС и ДСБ в 39 и 40 НС и запален ловджия –от 10 години председател на Ловно-рибарско дружество „Сокол“. Сега вече пенсионер, които обаче продължава да практикува.  Казва, че обича сутрините, защото споделя разходката с двете..

обновено на 09.08.22 в 15:43

Нагорещен "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! 💓 🗓 Пада лист от календара, изпълнен със слънце, айляшко настроение и лежерно-споделен следобед. 🍹 В предаването днес си говорим за тайните сватби на звездите и защо това се превърна в модерно начинание, колко къс беше най - късият ден тази година и кои са най - употребяваните думи по света и у нас. 🤔 Ако направя такава класация,..

публикувано на 09.08.22 в 13:00

Да хванеш момента с „Вход свободен“

„В живота на човек има два важни момента, да издебнеш момента и да не изпуснеш момента“. Говорим за събитието „Международен ден на младежта“, в Младежки център Пловдив. Този петък, от 18 часа, в зала „Метеора“. Разговор с Калина Дамянова, младежки работник. В рубриката „Брейнсторминг“ гостува Лидия Петкова, влогър и коуч. Тя ни споделя за..

обновено на 09.08.22 в 09:43

"Точно днес" на 9 август - да подредим деня

Различни посоки и теми събираме във вторник сутрин и търсим отговори на важни въпроси за здравето, управлението на държавата, градската среда  и опазване на културното наследство на Пловдив. - за поредната ковид вълна, скритата заболеваемост и мерките  - през погледа на семейните лекари - говорим с д-р Георги Цигаровски, председател на Районната лекарска..

обновено на 08.08.22 в 16:40