Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Разхлади се със "Следобед с Едит"

Здравейте, приятели! ☀

Навън е меко казано топло, затова ви предлагам да се разхладим с добро настроение и хубава музика! 🔥 В случай, че това не помогне, днес в предаването ще набележа и няколко, близки до Пловдив локации, на които може да се освежите и насладите на полезните свойства на минералната вода върху духа и тялото. 💦 Ще бъде интересно и полезно! 💗 Очаквам ви! 💟

▶ Началото е веднага след новините в 14ч.

Още от категорията

Геополитически завои и пътни ремонти "Точно днес"

Нова седмица, но с добре познатите политически игри – с такава заявка започва понеделник. След като поредното служебно правителство в рамките на две години влезе в Министерски съвет на дневен ред пред  министрите стоят за решаване няколко важни теми – организирането на честни парламентарни избори, борбата с купения вот и овладяване на енергийната..

публикувано на 07.08.22 в 16:35

По черно-белите клавиши в "Град под града"

В днешното издание на предаването "Град под града" ще можете да чуете втората част от разговора на Никола Николов с пианиста и фелибелия Йоан Балджиев.  В рамките на един час ще станат ясни различните измерения на класическата музика и премеждията, през които трябва да премине един музикант, за да може да се превърне в завършен изпълнител. Слушайте ни..

публикувано на 07.08.22 в 10:00

Ранно Утро с "Шейкър"

Предстои ни едно истински топло утро! В г орещените обаче, задължително изникват въпроси, размишления и обещания, за промяна в хранителния ни режим. Тук дори не споменаваме естетическите причини на тези тревоги! Все по-често спряган за „Големия виновник“ – глутенът е на фокус в „Шейкър“ тази неделя! За, против, причини, митове и истини за..

публикувано на 06.08.22 в 17:10

"Добро утро, ден!" с Леонард Капон

Режисьорът  Леонард Капон е сред вълшебниците в театъра. Подарил е безброй позитивни емо ции в куклено-театралните салони, правейки зрителите по-добри. Поставял е пиеси в Народния театър „Иван Вазов“, в Пловдивския драматичен театър, както и на много други театрални сцени в страната, в Гърция, Германия и Турция. Негови спектакли са участвали в..

обновено на 05.08.22 в 14:48

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Здравейте! 😘 Петъците през лятото са особено вълнуващи! 💗 Притаяваме дъх пред предстоящите приключения и заслужена почивка, фантазираме си за морския бряг и дълбокото синьо 🌊 високите планини и успокояващото зелено! 🍃 Отдъхни и се отпусни и днес с мен, като за финал на работната седмица! ☀ Очаквам те веднага след новините в 14ч. 📻

публикувано на 05.08.22 в 13:00