Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Лятно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Летен коктейл или фрапе, изборът е ваш :) Но със сигурност е най-добрият възможен стартер за месец юли, гарнирано с много лятно настроение, слънце, морски пясък и вълни.

Днес определено ще се постараем да ви забавляваме, за да настроим всички сетива на абсолютно лятна вълна. Ще се посмеем по традиция с Жоро Пеев и неговият "Виц на деня", ще поговорим и "За животните с любов" и по-точно за предизвикателствата да отидем с куче на море.

Веднага след новините в 13:00 каним в ефира една приятна млада дама Мирослава Георгиева. Тя е психолог и холистичен консултант и с нея заедно ще ви поканим на един безплатен онлайн уебинар, на който ще разберем в коя част на нашето АЗ си почива скритата ни "Нарцистична личност".

Разбира се, и днес по традиция ще четем с радио Пловдив, в едноименната ни редовна петъчна рубрика, а за разкош и много настроение очаквайте и поредният "Усмихнат коментар" на децата от една пловдивска детска градина, както и разни разнообразни любопитности от България и света!

Бъдете с нас! Започваме в 12:00!

Още от категорията

Геополитически завои и пътни ремонти "Точно днес"

Нова седмица, но с добре познатите политически игри – с такава заявка започва понеделник. След като поредното служебно правителство в рамките на две години влезе в Министерски съвет на дневен ред пред  министрите стоят за решаване няколко важни теми – организирането на честни парламентарни избори, борбата с купения вот и овладяване на енергийната..

публикувано на 07.08.22 в 16:35

По черно-белите клавиши в "Град под града"

В днешното издание на предаването "Град под града" ще можете да чуете втората част от разговора на Никола Николов с пианиста и фелибелия Йоан Балджиев.  В рамките на един час ще станат ясни различните измерения на класическата музика и премеждията, през които трябва да премине един музикант, за да може да се превърне в завършен изпълнител. Слушайте ни..

публикувано на 07.08.22 в 10:00

Ранно Утро с "Шейкър"

Предстои ни едно истински топло утро! В г орещените обаче, задължително изникват въпроси, размишления и обещания, за промяна в хранителния ни режим. Тук дори не споменаваме естетическите причини на тези тревоги! Все по-често спряган за „Големия виновник“ – глутенът е на фокус в „Шейкър“ тази неделя! За, против, причини, митове и истини за..

публикувано на 06.08.22 в 17:10

"Добро утро, ден!" с Леонард Капон

Режисьорът  Леонард Капон е сред вълшебниците в театъра. Подарил е безброй позитивни емо ции в куклено-театралните салони, правейки зрителите по-добри. Поставял е пиеси в Народния театър „Иван Вазов“, в Пловдивския драматичен театър, както и на много други театрални сцени в страната, в Гърция, Германия и Турция. Негови спектакли са участвали в..

обновено на 05.08.22 в 14:48

Петъчно с усмивки и "Следобед с Едит"

Здравейте! 😘 Петъците през лятото са особено вълнуващи! 💗 Притаяваме дъх пред предстоящите приключения и заслужена почивка, фантазираме си за морския бряг и дълбокото синьо 🌊 високите планини и успокояващото зелено! 🍃 Отдъхни и се отпусни и днес с мен, като за финал на работната седмица! ☀ Очаквам те веднага след новините в 14ч. 📻

публикувано на 05.08.22 в 13:00